Reklama

Reklama

Vánoce v divočině

  • USA Christmas in the Wild (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Děti opustily rodné hnízdo a manžel ji pustil k vodě. Kate se vydá sama na cestu do Afriky, kde najde nový životní smysl – a možná i lásku. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (58)

Djoker 

všechny recenze uživatele

Vypadá to jako spin-off Sexu ve městě. Kristin Davis se přesune do Afriky, tam provětrá stále pevná kůzlata, pohladí pár slonů a najde smysl života i lásku. Vánoce jsou hodně na okraji a poselství, že rozvodem v padesáti to začíná, je dost naivní. Rob Lowe je však frajer a sesmolili mu i několik hlášek. Od produkce Netflixu se asi víc čekat nedá. Složení: safari v Zambii 90%, Vánoce 10% ()

mira.l 

všechny recenze uživatele

Záběry divoké africké přírody krásné, sloni krásní, příběh velmi předvídatelný, plytký a poměrně nereálný. Mám tam řekněme jednu nesrovnalost. Ke konci New York vítá rok 2020, aby o zhruba minutu a půl později bylo na podepisovaném šeku jasně vidět datum - v "americkém" formátu - 3/18/2019, to mi nějak neštimuje. Pominu-li tedy prostý fakt, že se tam sypou desítky až stovky tisíc dolarů, těžko říct od koho, a už vůbec to, že - lhostejno, jestli je to rok 2019 nebo 2020, v této době v Americe ještě někdo fakt používá papírové šekové knížky?? Neznám tamní ekonomické poměry, ale tomuhle se mi fakt nechce nějak věřit. ()

Reklama

Saxicola 

všechny recenze uživatele

Po celou dobu jsem se nemohla ubránit představě, že sleduju pokračování Sexu ve městě, kdy zestárlou Charlottu Yorkovou vykopnul manžel, načež ona místo sezení u psychoanalytika shodí z nohou jehly a vyrazí do africké buše zachraňovat slony. Osudový Mr. Big samozřejmě nesmí chybět. Hlavní hrdinka je naštěstí sympatická, nehraje si na vrstevnici svého syna, a při rozhodování o radikální změně svého života zapojí i pochybnosti. Takže i přesto, že celkově je to kýč velký asi jako Manhattan, nekroutí to palce u nohou. No tak dobře, trochu kroutí, ale dá se to vydržet. Velmi nenáročná oddechovka, za africkou přírodu přihazuji jednu hvězdu. ()

haWranka 

všechny recenze uživatele

Je to hrozný kýč. Ale pokud nic nečekáte, nic vás nezklame. Kristin je pořád Charlotte - stejně usměvavá a plná ideálů. Rob Lowe sympatický fešák. Do toho spousta slonů a moc hezká hudba. Ve filmu není žádné drama, žádný nečekaný (a vlastně možná vůbec žádný) zvrat. Když se ale potřebujete odreagovat, účel tenhle počin splní. ()

Marieta18 

všechny recenze uživatele

Príbeh ženy, ktorú pred chystanou „výročnou svadobnou cestou“ po rokoch opustí manžel... V Afrike nakoniec „oslavuje“ sama. Kristin Davis pôsobí staršie ako jej náprotivok, záchranca sloních mláďat. Ľahko predvídateľný dej, no nádherné prostredie africkej divočiny, plné krásnych zvierat... Ak potrebujete zrelaxovať, tento film je na to stvorený. Oceňujem aj to, že sa zaobišiel bez posteľových scén. Príjemný film, ktorý poteší oko, i dušu diváka. ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo v Jižní Africe a Zambii. (SONY_)

Reklama

Reklama