Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Claire sa pokúša opäť naštartovať svoj život. Nie každý je však pripravený na to, aby otočila list. (Disney+)

Recenze (5)

castor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Takže ses jen nudila?“ A teď doba po propuštění z půlročního vězení pohledem Claire. Odsezením trestu to zdaleka nekončí. U bráchy doma to žádné velké vítání nebude, růžové to nebude ani při shánění práce. Tuhle nálepku holt jen tak nesundá. A Eric? Ten bez ní není schopen ničeho. Nebylo to o nerovném postavení hlavních postav v rovině učitel – žák, nebylo to ani jen o ukojení či zábavě. Tihle dva se skutečně zamilovali, ač si nyní snaží namluvit něco jiného. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední dva díly se ubrali směrem, který jsem úplně neočekával. Úplně se tedy přeskočila celá fáze vyšetřování, i výkonu trestu, a rovnou se skočilo do období po propuštění. Po minulém Ericově díle nás tentokrát čekal díl zaměřený na Claire. Díl má sotva dvacet minut, ale i tak se toho v první půlce nic moc neděje. Claire se snaží dostat zpět do života, ale všichni jí posílaj do háje, pro ní překvápko... Některé ty reakce ostatních jsou podle mě dost přehnané, přecijen Eric není nějaký 5ti letý kluk, kterého by Claire někde znásilňovala. V závěru se naváže na předchozí díl, a Eric se vrací na scénu, kdy se obě postavy začnou chovat jak naivní puberťáci. ()

Harfenik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Minule jen Eric, dnes prakticky jen Claire. Pěkné poukázání na fakt, že vykonáním trestu nic nekončí. A to má Claire ještě štěstí, že má aspoň nějakou rodinu. Nijak neobhajuji zločince (i když v tomto případě mi přijde půl rok na tvrdo + 5 let podmínka jako naprostý nesmysl, například v České republice se o trestný čin vůbec nejedná), ale představte si někoho, kdo nikoho nemá. Ze dne na den je vyplivnut před věznici a co teď. Bydlení nemá, peněz poskromnu. V těchto situacích se recidivě nedá úplně divit. ()

Reklama

Reklama