foto

Nick Robinson

  • nar. 22.3.1995 (25 let)
    Seattle, Washington, USA

Biografie

Nick Robinson se narodil 22. března 1995. Vyrůstal s matkou, otcem a šesti sourozenci. Už ve dvou letech rozvíjel svůj cit pro klasiku, když mezi jeho oblíbené filmy patřily 20,000 mil pod mořem a Davy Crockett.

Když mu jeho divadelní kamarád zařídil setkání a konkurz u slavného hledače talentů Matta Casella, on a jeho rodina skočili po šanci. Během setkání v Los Angeles se Casselovi líbilo, co viděl v Nickovi a řekl: "Je to skutečně dítě s mimořádným nadáním a darem, nemluvě o tom. že je inteligentní, vychovaný, kreativní kluk s velkým úsměvem. Nick je připraven pro LA." Casella doporučil Robinsona několika talentovým agenturám v Los Angeles a Savage Agency ho okamžitě podepsala.

Během léta roku 2009 pracoval Nick s několika učiteli herectví a začal s konkurzy pro televizní práci. Po jeho prvním konkurzu mu producent zavolal a pozval ho na druhý konkurz, kde mu dali roli Rydera ze seriálu Melissa & Joey. V roce 2013 si zahrál ve filmu Kings Of Summer, který měl premiéru na festivalu Sundance.

Tomáš "wohna" Vohnický

Herecká filmografie

Filmy

2020 Echo Boomers
Silk Road
2019 Strange But True
Syn černého lidu
2018 Já, Simon
2017 Krystal
Všechno úplně všechno
2016 Pátá vlna
2015 Being Charlie
Jurský svět
2013 Králové léta
2012 Ne/přátelé (TV film)

TV seriály

2020 A Teacher (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Episode 9 (E09)
Episode 8 (E08)
další epizody (10)
Love, Victor (TV seriál) - vyp.
Episode 10 (E10) - vyp.
Episode 9 (E09) - vyp.
Episode 8 (E08) - vyp.
další epizody (10)
2015 Melissa a Joey (TV seriál)
Double Happiness (S04E22)
Be the Bigger Person (S04E21)
Game Night (S04E20)
další epizody (20)
2014 Melissa a Joey (TV seriál)
A Melanie & Josiah Christmas (S04E02)
Witch Came First (S04E01)
At Last (S03E37)
další epizody (23)
2013 Melissa a Joey (TV seriál)
A New Kind of Family Christmas (S03E16)
What Happens in Jersey...: Part 2 (S03E15)
What Happens in Jersey...: Part 1 (S03E14)
další epizody (16)
2012 Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Kluk s modrým zvonkem (S03E04)
Melissa a Joey (TV seriál)
Mel Marries Joe (S02E15)
From Russia with Love (S02E14)
Wherefore Art Thou Lennox (S02E13)
další epizody (15)
2011 Melissa a Joey (TV seriál)
The Settlement (S01E30)
Do as I Say, Not as I Did (S01E29)
A House Divided (S01E28)
další epizody (18)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Joe Knows (S01E12)
A Fright in the Attic (S01E11)
In Lennox We Trust (S01E10)
další epizody (12)
1999 Harry and the Wrinklies (TV seriál)

Dokumentární

2002 The John Thaw Story (TV film)

Host

TV pořady

2015 2015 American Music Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(68)