Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Monika a Joachim začnou mít vážné problémy, když Monika potratí a Joachim si to vyčítá. Monika se společně s Freddym vrhne do skládání písně pro Hannelore Layovou, která má zazpívat na soutěži Eurovize. Manželství Evy a Jürgena Fassbenderových nabírá ještě horší obrátky. Wolfgang se rozhodne rezignovat a snaží se zmírnit svůj pocit viny tím, že Helze řekne, co se stalo. Ta se na oplátku sama přizná. Ve Wolfgangovi se znovu probouzí touha po Liebknechtovi; vydává se ho hledat. (HBO Europe)

(více)

Recenze (2)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápem, prečo Kennedy povedal "Ich bin ein Berliner". S prižmúrením oka chápem aj tie komplikované vzťahy, kde každý už podviedol asi každého, no stále to je zaujímavé. Ale čo určite nechápem je to, prečo tu do komentárov, ktoré sa tvária na recenzie, niekto napíše absolútny záver časti... 🤯 ()

aliki78 

všechny recenze uživatele

Viděla jsem všechny tři díly a bohužel jsem zklamaná :( Joachim zemře (sám se utopí) na konci dvojky... a tím už jsem ani nechtěla koukat na trojku. Škoda. Moc jsem mu s Monikou fandila a hlavně Sabin je můj favorit. Dlě me první dvě řady byly lepší. Jsem tedy zvědavá na další serii. ()

Reklama

Reklama