Reklama

Reklama

Scare Me

Trailer

Obsahy(1)

Neúspěšný spisovatel Fred (Josh Ruben) má dovolenou, a tak si pronajme chatu na samotě v horách, aby načerpal novou inspiraci pro své rozpracované dílo. Krátce po příjezdu se seznámí s krásnou dívkou Fanny (Aya Cash), což je vlastně také spisovatelka, která na místo přijela ze stejného důvodu jako Fred, a vlastně je i jeho sousedkou. Ještě téže noci však v celém okolí vypadne proud. A tak, aby se ti dva zabavili, se sejdou a začnou si navzájem vyprávět hororové příběhy s cílem toho druhého vystrašit... (Eliott)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (12)

*CARNIFEX* odpad!

všechny recenze uživatele

Aj podľa mňa je to na štyri. No nie ⭐️ ale štyri kôpky 💩 Nie len, že sa jedná o úplnú amatérsku kokotinu, ale ešte musí človek sledovať horšie herecké výkony, ako počas vystúpenia Naďa, Matoviča či Remišovej so Sulíkom v parlamente. Toto je ukážkový príklad toho, keď nejaký “idiot” strhne svojim názorom mimo realitu dav 🐑 ktoré bez relevantných dôvodov presvedčí o tom, ŽE TOTO JE NAOZAJ VÝBORNÝ FILM. Nuž, kde si iný neváži iných, Ja si budem minimálne seba .. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Než se tu rozmnoží odpady zklamaných lidí, které nalákala nálepka "horor" a čekají od filmu děs / krev, přijměte prosím varování, že film Scare Me opravdu není horor! Je to zábavná herecká konverzačka, která hororový žánr dekonstruuje za pomoci strašidelných příběhů, které si mezi sebou v opuštěné lesní chatce vypráví dva lidé během výpadku proudu. Je to film pro lidi, co mají strašidelné filmy a povídky rádi, ale ne pro ty, kteří očekávají horor i od něj samého. Tak si ušetřete rovnou případně čas :) Btw když jsem u toho času, pokrácení by tomu i v mých očích výrazně pomohlo, v druhé polovičce filmu místy padá řemen. Dvacet minut dolů by to sneslo. 7/10 ()

Reklama

silentname 

všechny recenze uživatele

Toto "Scare Me" je rozhodne lepším filmom, než to druhé "Scare Me", ktoré som hodnotil v apríli tohto roku. Tento film reálne niečo docieli. A má veľmi originálny štýl rozprávania príbehu. V podstate sú to predvádzané príbehy počas filmu. A musím povedať, že to celkom funguje. Prvý príbeh s vlkodlakom je trošku slabý a hlavne to trošku podtrháva fakt, že postavy vedia byť miestami jemne otravné. No po chvíli som sa do toho dostal s nimi a uvedomil som si, že si z toho robia skutočne dobrú strašidelnú zábavu. A príbehy ako také sú celkom zaujímavo odinterpretované. Nemyslím si, že je to film pre každého, no myslím si, že pre mňa to celkom fungovalo. Napriek tomu, že spočiatku som bol vysoko skeptický a mal to chuť vypnúť. Hlavne keď Rebecca Drysdale úvodných 5 minút nevie prestať rozprávať. Hodnotenie: B ()

Eliott 

všechny recenze uživatele

Příběh o dvojici spisovatelů, kteří si na samotě bez elektřiny vyměňují své strašidelné příběhy. Přesně jak tu již v komentářích zaznělo, toto skutečně není klasický horor a jedná se spíše o humornou skoro až divadelní konverzačku. To však na kvalitě tohoto díla nic nemění. Nikdy jsem neviděl nic podobného a musím říci, že jsem byl nadšený. A to především ze skvělých hereckých výkonů a grimas hlavních představitelů. Z nichž bych nejvíce pochválil herečku Aya Cash, kterou jsem již znal jako Stormfront (ale nepoznal). Ale vlastně byli skvělí všichni a pokud máte dobrou představivost, tak si díky tomu určitě užijete film dvojnásobně. Dalším překvapením byl závěr u kterého jsem váhal nedám-li dokonce 5 hvězd, ale 80% bude muset stačit. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele

Je to fajn pribehovka, necakajte tradicny horor. Isiel som s tym do toho. Avsak, pobavil ma akurat vyborny Chris Redd z SNL-ka v roli rozvazaca pizze a ksichtiky Aya-i Cash, ktora ma prvy raz prijemne prekvapila v roli superhrdinky v The Boys. Kde sa dvaja "biju" treti ryzuje. inak slabota, v niektorych pasazach som mal silne nutkanie to utnut. Pribeh ma nezaujal a to este aspon herecke vystupy podfarbovali zvukovymi efektami, inak by to bol este vacsi "cringe". 35% ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama