Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(6)

Obsahy(1)

V šestidílné minisérii Stopaři, odehrávající se na pozadí úchvatné krajiny Jihoafrické republiky, se prolínají tři příběhové linie, které se navzájem střetávají v Kapském městě v rámci jednoho násilného komplotu. Ten zahrnuje organizovaný zločin, pašované diamanty, bezpečnost státu, černé nosorožce, CIA i mezinárodní teroristické spiknutí. James Gracie hraje Lemmera, muže, který touží po pomstě, zatímco se pokouší začít nový život na maloměstě poté, co přišel o svou kariéru během operace zpravodajské služby PBI. Rolanda Maraisová ztvárňuje nepravděpodobnou hrdinku Millu Strachanovou, hospodyňku z Kapského města, která se stane řadovou analytičkou dat v PBI a ocitne se v samém centru spiknutí. Ed Stoppard se představuje jako Lukas Becker, mezinárodní špión a údajný agent CIA. (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Tváří se to jako thrillerová pecka ale bohužel se jedná o nezazivnou a lacinou nudu. Vydržel jsem pouze první díl ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Ani dobré, ani špatné, koupeme se na vlnách průměru. Napětí nechybí, tam je to rozehrané dobře, co mi chybí, je nějaké emoční vtažení do příběhu. Já si kupř. nějaký citový vztah utvořila jenom k Flea. Ta mi od začátku pila krev. Někde kolem 50%. ()

Rian_witcher 

všechny recenze uživatele

Jihoafrický pokus o 24 hodin nedopadl vůbec špatně. Velkým problémem je nedostatek charismatu většiny hlavních postav. Jacku Bauerovi tak mohl konkurovat pouze James Gracie jako Lemmer a Trix Vivier v roli Flea. Ostatní postavy jsou poněkud mdlé a nedotažené. Zápletka ovšem s přibývajícími díly bezvadně graduje a finální díl s dokončením propletení všech linek byl výborný. ()

Reklama

Reklama