Reklama

Reklama

Sebelum Iblis Menjemput: Ayat Dua

  • angličtina May the Devil Take You: Chapter Two
Trailer

Videa (1)

Trailer

Recenze (33)

E´Tonno 

všechny recenze uživatele

Úvod celkom potešil, hudba tiež nebola zlá a dokonca aj vzhľad démonov nebol najhorší. Nepáčil sa mi však, ten dôraz na fantasy prvky a "coolovosť" v poslednej polhodinke a stopáž sa mi tentokrát už zdala vážne prehnaná. Ak bude trojka, tak v zmysle tejto časti treba asi očakávať Resident evil 3 na satanský spôsob... Ja však preferujem niečo iné a druhý Constantine z Alfie asi nebude. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Neviem, nejak to už proste nebolo ono. Jednotke som napriek pár chybám s prižmúreným (satanským) okom dal 4*, ale Sebelum Iblis Menjemput: Ayat Dua už zďaleka nešliape tak dobre. Za 3* to je, ale jedná sa o dosť neviditeľný horor, ktorému (satanskú) kožu zachraňuje prevažne nekonečná séria nechutných momentov, hnusných masiek a vcelku sympatická ústredná hrdinka. Príbeh je taký... čo ja viem... nijaký. Nie je to zlé, ale nie je to už ani taká šupa, ako po prvý raz. To jednak zamrzí a jednak je to trochu divné a podozrivé, keďže to robil rovnaký režisér. ()

Reklama

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě peklo největší, film akorát přímo dělanej pro mne ... Akorát to nejlepší a nejšílenější se stane tak nějak uprostřed filmu. A pak u konce jsem měl pocit, že filmu trochu dochází dech. A proto jsem dal nakonec 4/5. Ale i tak je to paráda, super - intenzivní asijskej démonickej námrd!! A ještě teda to dost vykrádalo remake Evil Dead (jedna scéna úplně stejná). Tak proto taky ne plný počet. Ale jako, paráda, pusťe to děckám místo školy a uvidíte, jak budou sekat latinu ... ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Upřímně řečeno z předchozího dílu si nic moc nepamatuju, ale víceméně bych sem mohl zkopírovat svůj tehdejší komentář. Zkrátka a jednoduše se jedná o svižné vražedné strašení, které může pyšnit výbornou prací maskérů a kvalitním gore. Škoda té přehnané hysterie doprovázené ječením a řvaním a možná bych se obešel i bez přehrávání v podobě koulení očí a cenění zubů. Vypadalo to směšně a člověk skoro čeká, že tam parta démonů rozjede haku. Ale jinak slušná práce a na případnou trojku se milerád podívám. 75% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Snímek volně navazuje na jedničku a nese se v obdobném duchu, dá se ale zvládnout i bez vidění předchozího, jelikož to nejdůležitější je připomenuto. Alfie a její sestra Nara jsou uneseny skupinou mladých lidí a stávají se vězni v chátrající budově bývalého sirotčince. Alfie má neustále chuť utéci, nakonec ale svolí, že únoscům pomůže. Všichni totiž byli kdysi dětmi a právě v tomto sirotčinci si užili těžké příkoří. To vyústilo v zúčtování s mužem, který byl jejich náhradním otcem, jenže se zaprodal démonovi. Na děti však padla kletba a ta je pronásleduje i nyní v dospělosti. Jenže Alfie s pomocí temné knihy spustí něco, co nikdo nečekal. Opět největší inspirace Evil Dead - dům na samotě, noc, mlha, sklep, posedlost a dlouhý jazyk. Tedy posedlá Kristi byla spíše komická, ale beru. A kdo by si při replice - jsi v mém světě - nevzpomněl na Freddyho. Jinak jak vidno, pavoučí chůze z Vymítače ďábla je natolik populární, že nesměla chybět ani zde. Škoda, že nedošlo k chůzi po schodech, to by pak byla citace dokonalá. Výborné masky, které se opět inspirovaly nejen ve Vymítači včetně dávení. Vůbec tekutinami se zde nešetří, zejména rudými a černými, a gore je také fajn. Satanské a démonické horory já rád, takže za mne opět spokojenost. p.s. když se kamera zastavila na paroží, čekal jsem, že se dá do pohybu... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • V čase 1:23:12 až 1:23:26 je vidět, že oheň na zárubních a stěnách je digitálně přidaný a dokonce v některých chvílích hoří pozpátku. (Ace.A.T.L.)
  • Vysílačky, který používá skupina v domě, jsou Baofeng UV-5R. (Ace.A.T.L.)

Reklama

Reklama