Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejznámější a největší kuchařská soutěž MasterChef se vrací! Přísní a nekompromisní šéfkuchaři, Přemek Forejt, Radek Kašpárek a Jan Punčochář vybírají ty nejlepší amatérské kuchaře Česka, kteří budou bojovat o titul MasterChef a půl milionu korun. (TV Nova)

Recenze (65)

Hexa odpad!

všechny recenze uživatele

Radši by měli pustit originál s titulky. Bude to mít samé výhody. Lidi uvidí kvalitní Masterchef a ne tuhle, ani ne dobrou, kopii + uvidí zajímavá jídla + se naučí trochu anglicky. Masterchef miluju, viděla jsem všechny díly, ale tohle nemůžu vystát ani 10 minut (takže hodnotím jeden díl + plus pár minut nějakého jiného). Nevím, co mi vadí víc. Příšerná huhlající, nesympatická porota, co se na ně dívá z vrchu, nezajímavý soutěžící, z čehož vyplívají i nudná a nezajímavá jídla, nebo ten "dramatický" scénář. Asi celek. ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Musím uznat, že tenhle pořad sleduju primárně kvůli vaření a ne jen kvůli obrovskému mediálnímu boomu, který se kolem něj vždycky točí, obzvlášť v této sezóně, kdy se pro velkou popularitu pořadu řada natahovala i do podzimního vysílání. K celé kauze kolem Pavlíny se ani nechci vyjadřovat, nikdy mi nebavilo ji řešit, mnohem víc mě bavilo polemizovat nad tím, kdo všechno by mohl přežít do onoho finále. To mě sice nijak extra neuchvátilo, závěrečný díl předchozí řady měl mnohem větší drive, naštěstí to ale vyhrál ten správný a je super, že o Romanovi je a bude slyšet, že se nezdejchl se všemi odměnami nějak do ústraní. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Docela v pohodě, pokud pominu šíleně vlezlý hudební doprovod, tak s touhle řadou asi moc problémů nemám. Trio porotců stejně jako minule povedené, a dobře se doplňující a velmi dobrá je i sorta soutěžících. U některých je sice s podivem, jak dlouho se dokázali udržet, ale nakonec je to soutěž, kde každý díl začíná s čistým štítem. Od prvního dílu jsem byl přesvědčen, že vyhraje Pavlína, protože měla velmi výrazný winner edit... Tedy žádný jiný hráč nedostával tolik prostoru co ona. Nakonec se ale i tenhle nepoměr povedl tvůrcům potlačit. Chápu to, Pavlína je vděčným soutěžícím. Výrazná osobnost, často na můj vkus příliš expresivní, ale jinak v pohodě. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Dělat kuchaře znamená časový stres, hodně hodin v práci a málokdy vidět denní světlo. Zde v soutěži musí ještě být jídlo chutné a kvalitní. Shlédl jsem jen jeden díl. Prý Pavlína neumí vařit a porota jí nadržuje za což jí diváci nenávidí. To je základ pro přiživování této nenávisti na sociálních sítích a podpoře sledovanosti. Je tedy otazník jestli Pavlínu nechá televize i vyhrát, nebo vyhoví pomstychtivým divákům. ()

JohnZ87 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Porota zůstala ve stejném složení (Kašpárek, Forejt, Punčochář), což je velké plus. Této řadě bohužel velmi ublížila účast nesympatické, hysterické a ukňourané Pavlíny, které navíc porota z nepochopitelných důvodů evidentně stranila (zřejmě pokyn z režie - kontroverzní soutěžící si je třeba hýčkat, protože navzdory nevoli diváků zvyšují sledovanost). 60% ()

Galerie (28)

Zajímavosti (1)

  • Ve finálovém díle ze dne 3. 11. 2020 měl na ruce porotce Přemek Forejt hodinky české značky PRIM a konkrétně model Prim Orlík 38. (TheSlezy)

Reklama

Reklama