Reklama

Reklama

Letový režim

VOD (1)

Obsahy(1)

Influencerka Ana telefonuje za jízdy a nabourá. Pošlou ji proto na statek jejího mrzoutského dědečka, kde ji čeká nucený digitální detox. (Netflix)

Recenze (10)

lykan9 

všechny recenze uživatele

Na to, že se jedná pro mě o vody neprozkoumané, tím myslím brazilskou filmovou tvorbu, tak se zase o takovou hrůzu, jakou jsem čekal nejedná. Herci jsou sympaťáci, názor na tak zvané influencery, má příběh podobný a člověk se vyloženě u sledování nenudí. Pokud se tedy doma s partnerem nudíte, tak Letový režim se dá snést. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Krásna moderná komédia, kde je zase väčšina mužov prefarbených buzerantov alebo krásne teplomerských černoškov a hlavná postava influencerka, teda totálne zbytočný človek, pre spoločnosť nulový profit. Ale ako rýchlokurz portugalčiny + ponaučenie z toho, že tie južanky tučnejú sakra rýchlo, si zaslúži aspoň jednu hviezdičku. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Tak tahle influecerka byla na pěst. Brazílie ví, kam s námětem udeřit a koho zaujmout, ale já zůstal u nepochopení doby. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Andílek na nervy v brazílskom prevedení... Teda aspoň vo svojej podstate to bolo v podstate rovnaké (resp. veľmi veľmi podobné). Akurát tu bola trochu exotickejšia atmosféra, ale to je akurát tak všetko. Protivná "nepochopená" dievčinka, ktorá podstupuje zázračnú premenu, je prakticky rovnaká ako u spomínaného českého filmu. Takže v podstate prvoplánová šablóna, ktorá bola od začiatku dosť ľahko čitateľná. Kiežby to aspoň zachránili nejaké kvalitnejšie dialógy, alebo dôvtip. Nuž, nepodarilo sa... ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama