Reklama

Reklama

Ils ont échangé mon enfant

(TV film)
  • angličtina They Swapped My Baby (více)

Obsahy(1)

Sophie Serrano zistí, že jej najstaršia dcéra Manon nie je jej biologické dieťa a v pôrodnici prišlo k zámene detí. Nájde aj svoju biologickú dcéru Mathilde a čelí ťažkým rozhodnutiam o budúcnosti oboch detí i seba... Film bol inšpirovaný skutočným príbehom. (RTVS)

Recenze (4)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

No, na taký formát prekvapujúco dobrý film. Odkiaľ je film inšpiráciou, a že vraj z Česka, to som ani netušil, ale jedno je isté, že za malý rozpočet sa podaril nenápadný film, ktorý priniesol aj niekoľko dojímavých scén. Kedy sa človek vcíti do danej situácie, do danej postavy. A to si treba vážiť. Záver taký vlažnejší, až rýchlejší než som čakal, ale inak dobre. ()

hygienik 

všechny recenze uživatele

Skvelá zápletka zadupaná do zeme povrchným scenárom a kŕčovitými hereckými výkonmi. Väčšina postáv sa chovala celý čas submisívne a až neuveriteľne empaticky. Záver bol na tom celom najabsurdnejší. V podstate bol ten film tak nekvalitný, že bolo utrpenie ho dopozerať až do konca. ()

kolemjdouc

všechny recenze uživatele

ústřední dějová linka je zřejmě podle případu který se stal v Česku a otec jedné ze dvou postižených rodin prodal práva na Západ pokud se dobře pamatuji .Už je to delší doba.Skutečnost nebyla přesně takto jako zde ve filmu ale nápadně podobná.Nevím proč se ústřední postavou stal kůň.Když tam scény s ním byly jen okrajově.A ještě se po kobylce film pojmenuje na RTVS.Hercům není co vytknout.Pokud něco mělo chybu tak to byl neslaný nemastný scénář.Šitý horkou jehlou.Příjemný slovenský dabing.Já už se musím neustále opakovat,ale nemůžu jinak.Jak píše někdo dole ten konec byl opravdu absurdní.Vůbec do průběhu filmu nezapadal. ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Hezky se na to dívalo, děj byl poměrně svižný, velice pěkně hrála obě děvčata,  která svou povahou jako by svým skutečným matkam z oka vypadla. ()

Reklama

Reklama