Reklama

Reklama

VOD (1)

Pomstitelia sa nakazia zombie morom a preživší hrdinovia sa vydajú hľadať liek. (Disney+)

Recenze (39)

Dejvecd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od najočakávanejšej epizódy... som teda očakával trochu viac. Možno som mal až príliš veľké oči. Na rovinu však musím povedať, že mi vadili emócie, ktoré tu v okrem pár malých scénach prakticky neboli. Človek tak trochu očakáva, že si hlavné postavy aj poplačú, keďže stratili toľko blízkych, lenže tu je všetko zmetené zo stola a postavy nemajú problém jokeovať pár minút po tom čo stratili im najbližšiu osobu. Čo sa však týka vizuálu, tak stále jednotka a musím priznať, že aj celkové ukončenie dobre padlo. Ja ako veľký fanúšik Walking Dead si však potrpím na kvalite, keď ide o zombie projekcie. 6/10 ()

RoneXxXD 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem si myslel, že tento díl bude převážně na styl Mad Maxe, kde hlavní postava bude Peter Parker jakožto jediný přeživší šíleného světa zombie. Místo toho, jsem dostal další stereotypní a zbytečnou týmovku, která ještě k tomu udělala klasické klišé zombie žánru. A tohle řeznictví pro potenciální příběh Spider-Mana dělá prakticky pořád, kdy si konečně uvědomí, že Peter NENÍ vedlejší postavička a zaslouží si 100% screentimu. Disney to s ním prostě nikdy neumělo a tenhle díl je prakticky naprosté meh. ()

Reklama

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na zombie epizodu jsem se moc těšil a nejspíš jsem měl zbytečně vysoké očekávání. Čekal jsem temnější atmosféru a lepší práci s postavami. Celkově to na mě působí pouze jako experiment, do kterého se tvůrci snaží narvat zbytečně moc postav najednou a přisolit to zbytečnými vtípky, které připomínají například seriál Futurama. Animace je v pohodě a jsou tu i některé vizuální momenty, které jsou nádherné a do zombie světa zapadají. Nejkladněji cením scénu Buckyho a Capa. What If…?  doposud v některých epizodách ukázalo, že se umí odvázat, dělat šílenosti, konspirovat a vykládat kvalitní příběhy s kvalitní výpravou ve 30. minutách. Bohužel všechny epizody nejsou do nebe volající a tohle je jedna z nich. ()

Orion12 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zombíci , to je moje. Nacpali to i do Marvelu. Jelikož jsem vyrůstal v mých 12-13 letech na seriálu Živí mrtví tak tohle byla pastva pro oči. Spousta nápadů bylo odtamad a některé legendarní scény z živých byli zde vyformulovany také. Takže jo, já se bavil, bylo husté sledovat jak naše oblíbené postavy umírají a pak znovu umírají jako zombie xd. Ta Wanda byla mooc strop. Jednoduchý jednubka na kterou podle informací naváže další marvel animák Zombies, který by měl snad vyjít ještě tento rok, tvůrci můžou pokračovat klidně s jednou minisérii o kratších 4-5 dílech. Za mě vcelku dobrý díl s horrorovým nádechem podobně jako Strange, více takových Marvel horrorů. A ty bitky mezi hrdiny byly super! 8/10 ()

MiniMinion 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Další slušná epizoda, jen mě mrzí, že vždycky utnou v tom nejzajímavějším. Seriál by rozhodně vytěžil z delších epizod, aspoň nějakých 35-40 minut. Vím, že dojde k nějakému propojení a že se s postavami setkáme znovu, pochybuji ale, že by dokázali narychlo uzavřít úplně všechny linky. Líbilo se mi vykreslení charakteru Petera Parkera (ačkoliv ta zvláštní skoro-romance mě trochu vyvedla z míry) škoda jen, že jsme neslyšeli hlas Toma Hollanda - jinak se však prakticky všichni vrátili, což je opět plus. Měl jsem zpočátku radost, jak se tvůrci nebojí jít trochu do temna, ale v polovině jsem pochopil, že to vlastně vůbec neberou vážně a dělají z toho zbytečnou komedii. Škoda, díl by měl potenciál být stejně těžký a vážný jako ten předchozí, bohužel byl tento potenciál promrhán Scottem ve skleničce. Animace jako vždy skvělá, tak jako hudba. 6.5/10 ()

Galerie (17)

Zajímavosti (23)

  • Když Scotta zachrání plášť, řekne: „Wingardium Leviosa“. Jedná se o referenci na známé kouzlo z knižní a filmové série Harry Potter. (Kubaaa97)
  • V této epizodě byl poprvé v rámci MCU zmíněn strýc Petera Parkera – Ben. (Frca)

Reklama

Reklama