foto

Robin Atkin Downes

  • nar. 6.9.1976 (43 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Anglický herec, který patří mezi nejproduktivnější dabéry v Los Angeles. Známý svou hojnou produkcí ve filmové, televizní a dabérské branži.

Jeho nejznámější role jsou ztvárnění postav Atoq Navvaro a Tenzin v dobrodružné sérii Uncharted, Kazuhira Miller v náročné hře Metal Gear Solid: Peace Walker, dále postav v Halo 2, Halo Wars, No More Heroes a spoustu dalších. V současné době pracuje na mnoho animovaných pořadech, mezi které patří hlavně BATMAN: THE BRAVE AND THE BOLD, STAR WARS: THE CLONE WARS a AVENGERS: EARTHS MIGHTIEST HEROES. Dále se objevil také v animovaném trháku HOW TO TRAIN YOUR DRAGON (2010).

Buran "kailik" Z Buranova

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mortal Kombat Legends: Scorpion’s Revenge
2019 Jak vycvičit draka 3
2017 Batman a Harley Quinn
2016 Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
Batman vs. Joker
Batman: Bad Blood
V zajetí démonů 2
2015 Batman vs. Robin
San Andreas
2014 Expiration Date
Iron Man and Captain America: Heroes United
Pošťák Pat
2013 Iron Man & Hulk: Heroes United
Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Marvel Superhrdinové (TV film)
2012 Prometheus
Superman vs. Elita
2011 Star Tours: The Adventures Continue
Superhvězda Superman
2010 Jak vycvičit draka
Repo Men
2009 Transformers: Pomsta poražených
2008 Labyrint lží
Liga spravedlivých: Nová hranice
Příběh o Zoufálkovi
Star Wars: Klonové války
Tohle je Sparta!
2007 Království
2006 Garfield 2
2005 Frankenstein & the Werewolf Reborn!
Geppetto's Secret
The Great War of Magellan
2004 Barbie Princezna a švadlenka
Matrix hunter
2003 Rubbing Charlie (TV film)
2002 Barbie Růženka
High Voltage
1999 Babylon Park: Frightspace
1998 Babylon 5: Na počátku (TV film)
Werewolf Reborn!, The

TV seriály

2020 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Mortal Khanbat (S05E06)
2019 Forky Asks a Question (TV seriál)
The Orville (TV seriál)
Blood of Patriots (S02E10)
2017 Kačeří příběhy (TV seriál)
Pekelná praxe u Semzy Zobana! (S01E07)
Agresivní virus (TV seriál)
The Last Stand (S04E10)
The Traitor (S04E09)
Extraction (S04E08)
další epizody (5)
2016 Voltron: Legendární obránce (TV seriál)
Agresivní virus (TV seriál)
Pád (S03E10)
Teď, nebo nikdy (S03E09)
V nezapomnění (S03E04)
další epizody (5)
Star Wars Povstalci (TV seriál)
Hrdinové Hery (S03E04)
Návrat domů (S02E15)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Noční vlak (S02E13)
Occido Lumen (S02E12)
Vrah (S02E10)
další epizody (7)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Pán (S01E13)
Poslední pomazání (S01E12)
Třetí kolej (S01E11)
další epizody (9)
Sonic Boom (TV seriál)
2013 King Star King (TV seriál)
2011 Thundercats (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Agentka v Praze (S02E24)
Myšlenky zločince (TV seriál)
It Takes a Village (S07E01)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
Generator Rex (TV seriál)
2009 Normálka (TV seriál)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
Who Shot Jay Arnstein? (S01E05)
2007 Ben & Izzy (TV seriál)
Odložená žena (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
Potíže se sněhem (S04E10)
2006 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Appovy ztracené dny (S02E16)
Návrat do Omašu (S02E03)
Avatarský stav (S02E01)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrt podle poslední módy (S05E04)
2005 Ben 10 (TV seriál)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
Stroker and Hoop (TV seriál)
2003 Evil Con Carne (TV seriál)
2002 ChalkZone (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
2000 Titáni (TV seriál)
Čarodějky (TV seriál)
Démon filmového plátna (S02E18)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Babylon 5 (TV seriál)
Phoenix Rising (S05E11)
A Tragedy of Telepaths (S05E10)
In the Kingdom of the Blind (S05E09)
další epizody (8)
Beverly Hills 90210 (TV seriál)
Přiznání (S09E06)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Hadí chlapec (S02E05)
Babylon 5 (TV seriál)
Atonement (S04E09)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)

Dokumentární

2013 Grounded: Making The Last of Us
I Know That Voice