foto

Robin Atkin Downes

  • nar. 6.9.1976 (41 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Anglický herec, který patří mezi nejproduktivnější dabéry v Los Angeles. Známý svou hojnou produkcí ve filmové, televizní a dabérské branži.

Jeho nejznámější role jsou ztvárnění postav Atoq Navvaro a Tenzin v dobrodružné sérii Uncharted, Kazuhira Miller v náročné hře Metal Gear Solid: Peace Walker, dále postav v Halo 2, Halo Wars, No More Heroes a spoustu dalších. V současné době pracuje na mnoho animovaných pořadech, mezi které patří hlavně BATMAN: THE BRAVE AND THE BOLD, STAR WARS: THE CLONE WARS a AVENGERS: EARTHS MIGHTIEST HEROES. Dále se objevil také v animovaném trháku HOW TO TRAIN YOUR DRAGON (2010).

Jindrich "kailik" Kriz

Herecká filmografie

Filmy

2017 Batman a Harley Quinn
2016 Batman: Bad Blood
Batman: The Killing Joke
Batman vs Superman: Úsvit spravedlnosti
V zajetí démonů 2
2015 Batman vs. Robin
San Andreas
2014 Expiration Date
Iron Man and Captain America: Heroes United
Pošťák Pat
2013 Iron Man & Hulk: Heroes United
Jeníček a Mařenka: Lovci čarodějnic
Marvel Superhrdinové (TV film)
2012 Prometheus
Superman vs. Elita
2011 Star Tours: The Adventures Continue
Superhvězda Superman
2010 Jak vycvičit draka
Repo Men
2009 Transformers: Pomsta poražených
2008 Labyrint lží
Liga spravedlivých: Nová hranice
Příběh o Zoufálkovi
Star Wars: Klonové války
Tohle je Sparta!
2007 Království
2006 Garfield 2
2005 Frankenstein & the Werewolf Reborn!
Geppetto's Secret
Great War of Magellan, The
2004 Barbie Princezna a švadlenka
Matrix hunter
2003 Rubbing Charlie (TV film)
2002 Barbie Růženka
High Voltage
1999 Babylon Park: Frightspace
1998 Babylon 5: Na počátku (TV film)
Werewolf Reborn!, The
1990 Beverly Hills 90210 (TV film)

TV seriály

2017 Agresivní virus (TV seriál)
One Shot (S04E03)
The Worm Turns (S04E01)
2016 Voltron: Legendary Defender (TV seriál)
Agresivní virus (TV seriál)
The Fall (S03E10)
Madness (S03E05)
Gone But Not Forgotten (S03E04)
další epizody (6)
2015 Agresivní virus (TV seriál)
Noční vlak (S02E13)
Occido Lumen (S02E12)
Vrah (S02E10)
další epizody (7)
2014 Agresivní virus (TV seriál)
Pán (S01E13)
Poslední pomazání (S01E12)
Třetí kolej (S01E11)
další epizody (9)
Sonic Boom (TV seriál)
2013 King Star King (TV seriál)
2011 Thundercats (TV seriál)
2010 Avengers: Nejmocnější hrdinové světa (TV seriál)
Generator Rex (TV seriál)
2009 NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Normálka (TV seriál)
2008 Batman: Odvážný hrdina (TV seriál)
Ochrana svědků (TV seriál)
2007 Ben & Izzy (TV seriál)
Odložená žena (TV seriál)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
Ben 10 (TV seriál)
2004 Justice League Unlimited (TV seriál)
Stroker and Hoop (TV seriál)
Vincentův svět (TV seriál)
2003 Evil Con Carne (TV seriál)
2002 ChalkZone (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Grim & Evil (TV seriál)
Liga spravedlivých (TV seriál)
2000 Titáni (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
1998 Čarodějky (TV seriál)
1997 Buffy, přemožitelka upírů (TV seriál)
Hadí chlapec (S02E05)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1994 Babylon 5 (TV seriál)

Dokumentární

2013 Grounded: Making The Last of Us
I Know That Voice
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace