foto

Michael Ralph

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Serial Dater
2013 Tísňová linka
2011 Happy Feet 2
2010 Dark Party, The
2009 Blue
12 kol
2007 Totally Baked: A Pot-U-Mentary
2006 Drake & Josh Go Hollywood (TV film)
2004 Dense (TV film)
2002 Pravidla vášně
2001 Kokain
Old Settler, The (TV film)
2000 Little Richard (TV film)
Pokušení
1998 Běh černé kočky (TV film)
Divoká Woo
1997 Odd Jobs (TV film)
1996 Nejtvrdší zápas (TV film)
1994 Drop Squad
National Lampoon a škola akvalungu
Scenes from the New World
1992 Malcolm X
1990 Muž s cejchem smrti
1989 Jednej správně

TV seriály

2010 Vychovávat Hope (TV seriál)
2008 Sladký život na palubě (TV seriál)
2006 Vražedná čísla (TV seriál)
Projekt Brutus (S03E10)
2005 The Boondocks (TV seriál)
2003 All of Us (TV seriál)
Manželská krize (TV seriál)
2001 PBS Hollywood Presents (TV seriál)
The Bernie Mac Show (TV seriál)
2000 Ano, drahoušku (TV seriál)
1999 The Parkers (TV seriál)
1997 Hráči (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Jedna noční služba (S02E18)
1995 Cleghorne! (TV seriál)
1993 The Sinbad Show (TV seriál)
1992 Hangin' with Mr. Cooper (TV seriál)
Martin (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1991 FBI: The Untold Stories (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1987 A Different World (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace