Reklama

Reklama

Šest tváří Hitlera

(seriál)
  • Česko Hilter - Bilancování (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Žádná jiná osoba ve dvacátém století nevyvolala větší diskuse mezi historiky a autory životopisů, než Adolf Hitler. Bylo více než 120.000 knih a článků o diktátorovi, které se objevily za posledních 50 let, zdokumentovány v plném rozsahu o nejhorších zločinech v historii, které byly spáchány jím a jeho následovníky. Vyvinuto s pomocí mezinárodně uznávaných historiků, pomocí nově objevených dokumentů, filmů, zvukových nahrávek a rozhovory s očitými svědky, příbuznými.., "Hitlerův - profil" je první komplexní televizní portrét německého diktátora. Každá epizoda se soustředí na jeden aspekt charakteru člověka, který vrhl celý národ do kolektivního šílenství a bezkonkurenční krutosti. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Spielbergo 

všechny recenze uživatele

3. díl se celý zabývá postoupením Sudet a napadením Československa. Trochu jiné, než v jiných dokumentech donekonečna omílané stejné informace. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

HITLER-BILANCOVÁNÍ___6ti dílný bezesporu nejkomplexnější portrét jednoho nechvalně proslulého "zneuznaného malíře". Uvedeno před několika lety na ČT2. ()

Reklama

Gmisiycs odpad!

všechny recenze uživatele

Vy, kdož jste tento seriál hodnotili známkami nadnesenými, zkuste jej znovu shlédnouti a každé slovo poslouchati, jakož i každou frázi či termín. To vše ku prospěchu pravdy obecné, jenž by měla býti potomkům děděna namísto propagandy. Proboha lidé - začněte konečně přemýšlet. Zapomeňte, že v pubertě jste chtěli být přesně opační než rodiče. Stejně jako oni zapněte mozek a alespoň na tu mikrochvíli pochopte, jak nás masírují majitelé pravdy. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (1)

  • Seriál získal cenu za nejlepší německý televisní dokument. (JoranProvenzano)

Reklama

Reklama