Reklama

Reklama

Taylor Tomlinson: Krize mladého věku

(pořad)
  • USA Taylor Tomlinson: Quarter-Life Crisis
Trailer
Stand-up / Komedie
USA, 2020, 61 min

Účinkují:

Taylor Tomlinson

VOD (1)

Obsahy(1)

Už jí sice bylo 25, ale nějak se s tím smířila. Na párty je moc stará, na rodinu zas moc mladá. Komička Taylor Tomlinson vyhodnocuje, jaké má ještě v životě možnosti. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (9)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Zaujal mě výstup Taylor Tomlinson v Nejlepších stand-upech 2022, takže jsem zkusil její speciál. No, a ukázalo se, že jsem neudělal chybu, protože mě tento hodinový, ženský pohled na život převelice bavil, a jsem si jistý, že se podívám i na oba její další speciály, které jsem si našel. Opravdu jsem si to užil a byl na mně spáchán příjemný večer. / Poučení: Zásnubní prsteny jsou velmi nepraktické. 4*+ ()

Devadesát Dva 

všechny recenze uživatele

Ta sebereflexe a sebeterapie, kdy to není jen o ženě, co pluje tím sílícím emancipačním proudem, který je silnější a silnější, jak je poslední dekády tak populární, Taylor dost přidává u toho sebemrskačství (tohle zase pochopí každý, kdo o sobě takhle přemýšlí). Dost tu záleží na tom, co je "jen humor" a co je snaha o trauma, očekávání, nebo vjem světa, které jsou tím humorem maskovány. 7/10 ()

Reklama

KuceraJohny 

všechny recenze uživatele

Další hodinový stand up, který mě moc neoslnil. Taylor sice byla poměrně vtipná, ale z většinou jejího humoru jsem se moc neztotožnil a skutečně jsem se zasmál asi jenom jedno max dvakrát. Upřímně kdybych se aspoň skutečně bavil, a přitom se nemusím smát nahlas, stačí když se mi jenom rozjedou koutky, tak bych to bral jako super výstup, ale bohužel Taylor mě nijak neoslovila a svým výstupem možná i trochu odradila. Bohužel to tak je, ale jako nejhorší stand up se to vůbec nedá brát. Je to podobné jako Joe Rogan divná doba, akorát v ženském podání. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Celkom funny stand up. Takto ma naposledy pobavila Ali Wong. Mám rád ženy, ktoré nedissujú len chlapov ale dokážu sa dať dole aj sami. Nezaváňa to stereotypom. Nie je to prehnane vulgárne a je v tom kus pravdy. Samozrejme, že to neprekračuje hranice tak, ako to robí Louis C.K alebo Bill Burr ale na ženskú komičku, ktorá ešte nemala 30 je to dosť fajn zábava. A Taylor je kupodivu celkom cute. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Solidní zábava, která je přístupná všemi směry, není nijak přehnaně vulgární ani se příliš neangažuje do politiky. Univerzální je to například v tom smyslu, že každý někdy měl/má rodiče, každý prožil dětství. Někteří i možná mají děti nebo s nimi přišli do styku nebo mají i názor na jejich výchovu. Příklady o randění byly také bezvadné, většinou mám pocit, že to jsou jen smyšlené historky bez pointy, tady možná taky byly smyšlené, ale často ta pointa byla humorná. Pokud jste zhruba ve věku Taylor Tomlinson, přidejte si libovolný počet hvězdiček, za mě je to solidní průměr a jsem zvědav, s čím vyrukuje v letošním novém speciálu. ()

Reklama

Reklama