Reklama

Reklama

Pán tygrů - Série 2

(série)
Trailer 2

Epizody(5)

Obsahy(1)

Nová skandální obvinění a další šokující odhalení. Strhující příběh Joea Exotica, Carole Baskinové a Jeffa Lowea ani zdaleka nekončí. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (13)

petikacka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A máme tady pokračování této šílené kauzy. Všechno je najednou jinak. Každý má máslo na hlavě, ale konečně se začalo něco dělat pro záchranu těch krásných koček a to je pro mě asi nejdůležitější. Ovšem konec mě dostal, poněvadž umřel největší sympaťák celé série Erik Cowie, kterému dle mého, na zvířatech opravdu záleželo. Za mě 85% ()

dubinak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. série se té první asi nevyrovná co se týče takového toho prvotního šoku z celé té látky, ale moje nadšení dost silně přetrvává. Background těchhle všivejch hajzlů z tigří branže mě bude zajímat asi navždy, protože jejich příběhy prostě nevymyslíš. Tahle část si hraje spíš na takovou detektivku a snaží se rozkrývat záhady, které první série jen naťukla, jako například zmizení manžela Carole Baskin a její podivné videodeníčky. Pak tam máme nové poznatky o zrádným Jeffovi a případ žaloby schizofrenního Tima. Líbí se mi, že to obsahuje i jistou dávku aktivismu a v podstatě se to snaží konat dobro a dokázat, že tyhle lidi by měli mít v tom, co dělají utrum. Je tu celkem hodně otevřených nových kapitol, které dodávají člověku chuť rovnou skočit na další díl a tempo si to tudíž udržuje s přehledem. ()

Reklama

campix 

všechny recenze uživatele

První série Tiger Kinga měla obrovský úspěch. Tahle gay/redneck odysea točící se kolem chovatelů velkých šelem měla velký dosah a skončila tak jak skončila, takže druhá série je evidentně produktem těch lidí, kteří se na Joe Exoticovi zviditelnili. Načrtnuté linky se zde propracovávají dále do hloubky a skáče se tu z motivu na motiv. Od Carole Baskin a osudu jejího zmizelého manžela až po komplot ostatních chovatelů proti Joeovi. Nic z toho se ale ve finále nijak neuzavře, a tak je Joe stále ve vězení, Carole Baskin stále v pohodě a ostatní si uživají svojí minutku slávy. Velký sešup dolů, ale úspěch první série nešlo prostě zopakovat. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tiger King 2 : Vidláci vrací úder.Po zajímavé první řadě je tu dvojka a bohužel už tolik zajímavá není.Vrchní exot sedí ve vězení a snaží se dostat ven a zbytek jeho přátel,nepřátel a dalších individuí usilovně pracuje na tom,aby se dostali za ním (minimálně pár z nich).Oproti jedničce tedy v tomhle směru žádná změna.Plusem je,že se konečně začalo něco dělat pro ty zvířata...60% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už tam nie je ten wow efekt. A je to bez hlavnej hviezdy a príliš skoro (úplne nerozumiem zmyslu dokumentovania živých prípadov). Netflix tieto dokumenty vie, preto jednotlivo za 4*, ale ako celok? Prvé tri časti kludne preskočte, ide prakticky len o vystrihnuté zábery z prvej série a mierne rozšírenie. Od švrtej časti teda príde aj niečo nové a konečne nejaká satisfakcia. Tri a pol. ()

Galerie (30)

Reklama

Reklama