Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V odlehlém výcvikovém táboře dojde k nehodě. Ve skupině přeživších vzplane nenávist a začne brutální boj o život, ze kterého není úniku. (Netflix)

Recenze (62)

Kushina 

všechny recenze uživatele

V celku slušný survival movie, který mě překvapil především svojí nepřeplácanou stránkou a reálným podáním. Skupinka pohodových lidí, vše probíhá jak má a jedna malá nešťastná událost a vše ze zvrtne a započte boj o holý život. Spoustu dobrých lidí umře a dalo by se říct, že v tomto případě nebyl nikdy zlý, ani špatný, jen každý měl na věci jiný pohled. 65% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Divnej, a hlavně blbej film.Ten maník mi zprvu připadal jak skautík, kterej si celej život hraje na něco, co není.A stejně jako ke všem protagonistům, i k němu sem si nevypracoval žádnej vztah.nebylo taky jak.Nic se nedělo. Minimum výcviku,žádný podrobnější seznámení s místem.A to musim říct, že občas taková samota je balzám na nervy.Pak dojde k průseru, a stane se skoro nic.Nějaký střílení, rvačky alá major Zeman, a pak konec.Nikomu sem nepřál, protože ty lidi mi byli úplně u zadku.Hrůza.Jednu hvězdu přidám za přírodu, a ten výcvikovej tábor.30%. ()

Reklama

Micro41CZ 

všechny recenze uživatele

Parta lidí, kterým přejete smrt z podstaty jejich kreténských názorů, se kvůli svý debilní poruše osobností dostane do války, v níž přejete smrt všem stranám a co nejdřív. Žel, trvá to. Tak nevim. Drama debilů v debilních situacích, v níž fandím leda tak tomu, aby všichni chcípli. Aha. (kinemarografická kvalita tady nemá opodstatnění) ()

Acrobat 

všechny recenze uživatele

Už len prítomnosť zimy, snehu a Kanadských plání dodáva divákovi potrebný kyslík. Všadeprítomná uveriteľná zima sa rosí aj na mihalniciach a streľbu počuť až do diali. Neduhy sú aj tu, ako napríklad obmedzený počet hercov a jednota miesta typicky Netflixovski, avšak je to nahrádzané výbornými psychologickými pochodmi, streľbou, plánom, šokom. Zvolená bol aj dobrá minutáž, problém týchto filmov však nastáva v odstavení sa od okolitého sveta. V týchto filmoch a im podobných chýba prepojenie s vonkajším svetom. Záverečná jazda do prázdna to len potvrdzuje. Nie je to ohromujúce, ale sviežosť nestratí. (jedna hviezda navyše za sneh v prostredí a zimu všeobecne, čo je striktne subjektívne) (videné 07.02.2021, BDrip) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Kanada to s kinematografií vždycky měla na štíru. Tady se pokouší o takovou běžnou lidskou vyvražďovačku, kde v atmosféře je silná v kramflecích, ale to jenom proto, že v první půl hodině se ve filmu neděje vůbec NIC. A nic znamená, že sedíte na gauči (kde taky jinde, když je to film z Netflixu) a čučíte do obrazovky, kde si pro Vás naprosto nezajímavý lidi vykládaj ve francouzštině o něčem, co Vás vůbec nezajímá. Pak se ale naštěstí rozjede krvák, který ale nemá úplně dlouhé trvání a navíc, jelikož Vás ty lidi začali trošku srát, přáli byste jim ten masakr trošku i drastičtější, aby bylo alespoň na co koukat. No a to v tomto případě bohužel nepřichází. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

  • Postavy vo filme hovoria o tom, aby boli pripravené, keď sa svet dostane do krízy (ekonomickej, epidemiologickej...). Aj z toho dôvodu bol film vypustený do sveta v marci 2020, keď zemeguľou začala otriasať pandémia koronavírusu. (megajalec)

Reklama

Reklama