Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 1 (1997) (série)


Velká růžová plavba teplého Ala (S01E04)

(epizoda)
  • USA Big Gay Al's Big Gay Boat Ride

Obsahy(1)

Stan s údivem zjistí, že jeho nový pes Sparky je homosexuál. Jeho reakce se pejska ošklivě dotkne a rozhodne se utéct. (Netflix)

Recenze (10)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Školský tým v americkom futbale South Park Cows čaká stretnutie proti rivalom Middle Park Cowboys a všetci v meste vkladajú nádeje do Stana. Ten však hľadá svojho strateného psa, ktorý je gay...Veľký Al, akceptovanie homosexuálov trochu uškodili epizóde o rivalite školských týmov v amerických mestečkách. ()

lukasd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

- Garrison: Dobře Stanley, to jsi na správné adrese. Tihle lidé, gayové, jsou zlí. Zlo vychází z jejich chladných černých srdcí, která nepumpují krev jako máme my, ale hnusný černý olej, který jim teče do hlavy a sráží se v jejich malých mozečcích a způsobuje jejich nacistické chování. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (11)

  • Stanův pes Sparky byl inspirován homosexuálním psem, kterého Isaac Hayes, předobraz Šéfa, a jeho kamarádi jako malí škádlili. Sparkyho útěk a Stanovo hledání má zase původ v dětství Treye Parkera. (Zdroj: ČSFD)
  • Cartman mal za úlohu napísať esej o ázijskej kultúre, namiesto toho však písal o tom, ako dvaja bratia z istého televízneho seriálu nie sú bratia aj v skutočnosti. Jednalo sa o skutočný seriál Simon & Simon (od r. 1981). (Real Tom Hardy)
  • Jedná se o první epizodu, která má ve svém názvu teplého Ala. (Duoscop)

Reklama

Reklama