Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 3 (1999) (série)


Vánoční koledy pana Hankeyho (S03E15)

(epizoda)
  • USA Mr. Hankey's Christmas Classics

Recenze (12)

Mangano 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jeden z mých nejoblíbenějších muzikálů na světě a jasný top, co se týče hudebně-vánočního kontentu na Štědrý den. Z této epizody, kterou diváka spoluprovází mluvící exkrement, je cítit skutečné kouzlo Vánoc a mám ji v tomto kontextu zařazenou někam mezi Columbusovo Home Alone a Zemeckisův Polární expres. Naprostá vánoční klasika prostě. ()

raimi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vpravdě očistnej zážitek, vidět v dnešní době (muzikálový) dílo, který obsahuje takovou sadu nehorázně nekorektního černočernýho  humoru, zahrnujícího Židy, smutnýho Hitlera, Satana, Ježíše, Mao-Ce-Tunga, princeznu Dianu v pekle s JFK a jeho bratrem, a to vše uváděný proslovy pana hovínka Hankeyho a jeho songem o kakání, aby to pak absolutně zabil pan Garrison se svou písní o jeho každoročním šíření vánoční nálady v muslimských a hinduistických zemích: "Nazdar, pane musllime. Zk*rvený veselý vánoce! Odlož už ten Korán a slyš pár vánočních přání. Jestli jste si nevšimli, tak Ježíš má narozeniny. Tak zvedni tu svou muslimskou prdel a k*rva slav!" Boží! ()

Reklama

Rocky88 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Když koukám na zdejší hodnocení, tak se jedná o absolutně podhodnocenou epizodu. Jak Stone s Parkerem dokázali již několikrát, talent na písně (a i muzikály) mají a zde to dokazují zas a znova. Úvod o panu Hankeym naladí, následující píseň o dreidelu rozseká (hlavně díky Cartmanovi). Písnička je i velice chytlavá, takže ji není lehké poté dostat z hlavy. Následuje Hitler zpívající "O, Tannenbaum", na kterého naváže Satan se svým "Christmas time in Hell", která je opět vtipná a chytlavá a věřím, že pár lidí i nasere. Vsuvka s Mackeym a jeho Ding Dong songem je spíš na oddych od smíchu, protože pak přijde na řadu Cartman s jeho pohledem na Vánoce a o zábavu je vystaráno. Co ale po něm rozjede Mr. Garrison je skutečný nářez pro bránici, tuhle písničku jsem si musel pustit víckrát, abych pochytil vše, protože přes smích jsem půlku neslyšel. Vsuvka od Shelly je stejně jako ta od Mackeyho na odpočinutí, následující duet Ježíše se Santou nabídne ještě příležitost se zasmát, a pak už jen finální song na konec se všemi zúčastněnými. Bez tohoto dílu si Vánoce neumím představit. ()

Nikolas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Aby bylo jasno, tenhle seriál mám vážně rád. Nějaké díly sice nebyly nějak perfektní ale vždycky aspoň zabavily a nějaký díl který by ode mě dostal byť jen průměrné hodnocení je opravdu vzácnost. Tenhle díl však už nikdy v životě nechci vidět. Už jedná epizoda v této sérii pro mě byla zklamáním (Židobileum) ale tohle ne - proč!?! Prostě proč to tvůrci dělají!?! Tyhle muzikální části jsou pro mě jak tady tak v Simpsonových úplně nejslabší části seriálu (Oprava, po dokoukání seriálu se mi písničky ze SP začaly extrémně líbit), a oni z toho sami udělají celou epizody, která má max. (Oprava, po dokoukání se mi písničky ze SP začaly extrémně líbit). 2 povedené krátké části. Nejslabší díl seriálu. Zachraňuje to snad jen tak ta scéna kdy Hitler zpívá O Tannenbaum, protože to je snad jedna z nejlepších scén seriálu :D. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Fuck you, Jesus.“ Epizódy s Mr. Hankeym nepatri medzi moje obľúbené epizódy, ale uznávam názor, že rozprávka o Rudolphovi je trochu gay. Cartman urážajúci Židov pobaví, no smutný Hitler na kolenách spievajúci Oh Tannenbaum rozseká. Songy sú skôr trápne, ako vtipné, napriek tomu je tu pár momentov, kde sa dá zasmiať. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (7)

  • Ve druhé minutě, když dětí zpívají, je vidět u gauče křeslo, ale v dalších záběrech už tam není. (Duoscop)

Reklama

Reklama