Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 3 (1999) (série)


Jsi tam, Bože? To jsem já, Ježíš (S03E16)

(epizoda)
  • USA Are You There God? It's Me, Jesus

Recenze (8)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Father, everyone is starting to pay attention to me again because of the new millennium. Huh-I'm kinda making a comeback!“ „Yea, like John Travolta before you. You are experiencing a second revival.“ Po predošlej Hankey epizóde je epizóda klasického South Parku príjemným prekvapením hneď od začatia zápletky, kedy si Cartman myslí, že dosiahol pubertu. Vtipnou náhodou mu to zvyšok partie uverí a tiež chce rovnakým spôsobom, a to krvácaním zo zadku, pubertu dosiahnuť. Kenny povie dve zrozumiteľné slová, farár kričí, že chce ešte za života vidieť boha a Jesus sa cíti na comeback, boh mu v tom však nechce pomôcť. Rod Stewart je geniálny a Jesus poctivo a pravdivo v závere vysvetľuje, o čom je život. South Park s poctivým humorom trhajúcim bránicu. Jazykové okienko: y2k. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Blíži sa Silvester 2000 a na začiatku nového milénia má Ježiš na žiadosť obyvateľov South Parku vybaviť, aby sa im zjavil Boh. Cartman dostane menštruáciu, teda aspoň si to myslí...Jedna z epizód, ktorú som si pamätal takmer celú. ()

lukasd 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

- Doktor: Měl zaražený tampón v prdeli. Pravděpodobně několik dní. Vybuchl jako ucpaný septik. Obávám se, že to může být nějaká nová móda. Děti si strkají tampóny do prdele, protože to asi viděli dělat Backstreet Boys v televizi. ()

Galerie (50)

Zajímavosti (5)

  • Kniha s názvom "Women Who Run With the Wolves", ktorú dostane Cartman od svojej matky, existuje aj v skutočnosti. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama