foto

Marc Shaiman

  • nar. 22.10.1959 (60 let)
    New Jersey, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Mary Poppins se vrací
2016 Hairspray Live! (TV film)
LBJ
2014 Lepší teď než nikdy
2012 Chuť znovu žít
Rodičovský manuál
2010 Má mě rád, nemá mě rád
2008 Prop 8: The Musical
2007 Hairspray
Než si pro nás přijde
2005 Co je šeptem...
2003 Alex a Emma
Kašlu na lásku
Kocour
Marci X
2001 61* (TV film)
Co horšího se může stát?
Holka jako lusk
Svatby podle Mary
Začalo to jedné žhavé noci
2000 Kid
1999 Burani ve městě
Druhá šance
Jackie's Back! (TV film)
South Park: Peklo na Zemi
1998 Doktor Flastr
Můj obr
Simon Birch
1997 Král džungle
Svatba naruby
1996 Duch minulosti
Klub odložených žen
Matka
Přelud
1995 Americký prezident
Stuart Saves His Family
Zapomeň na Paříž
1994 Bez řečí
Dobrodruzi z velkoměsta II: Legenda o Curlyho zlatě
Všude dobře, doma nejlíp
1993 Addamsova rodina 2
Samotář v Seattlu
Sestra v akci 2: Znovu v černém hábitu
Srdce a duše
1992 Pan Sobota večer
Pár správných chlapů
Sestra v akci
1991 Addamsova rodina
Dobrodruzi z velkoměsta
Taková normální láska
1990 Misery nechce zemřít
Partners in Life (TV film)
1989 Když Harry potkal Sally

TV seriály

2012 Smash (TV seriál)
Chemistry (S01E06)
Let's Be Bad (S01E05)
The Cost of Art (S01E04)
další epizody (6)
2000 Bette (TV seriál)
1999 Městečko South Park (TV seriál)
Vánoční koledy pana Hankeyho (S03E15)
1998 Ze Země na Měsíc (TV seriál)
The Original Wives Club (E11)

Herecká filmografie

Scenáristická filmografie

Host

TV pořady

2004 The 76th Annual Academy Awards (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)
1993 Noční show Conana O'Briena (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1987 Billy Crystal: Don't Get Me Started - The Lost Minutes (TV pořad)
1975 Saturday Night Live (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(29)