Reklama

Reklama

Městečko South Park - Série 11 (2007) (série)


Noc oživlých houmlesů (S11E07)

(epizoda)
  • USA Night of the Living Homeless

Obsahy(1)

South Park zaplaví bezdomovci, dospělí jsou zděšením bez sebe a kluci vymyslí geniální plán, jak houmlesáky vystěhovat do jiného města. (TV Prima)

Recenze (5)

FandaF 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Super díl :) Masakr na tom je, že to je v podstatě pravda :) Nejen Santa Monica ale i velká část LA je dnes (r.2021) plná bezďáků... Rok z roku je to horší - počty stále rostou. Pokrok progresivistů nezastavíš... ()

Duffman 97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý díl který nemá chybu.Tady se člověk opravdu nasměje.Díl má sice v názvu parodii na Noc oživlých mrtvol,ale dějově spíše paroduje Úsvit mrtvých.Jeden z nejlepších dílů. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úprimne vtipná epizóda, ktorá sa venuje problémom bezdomovcov, ktorý sa presunuli do South Parku. Záverečná pieseň nemala chybu a aj vďaka odkazu na Romerovu Noc oživlých mŕtvol za 4*. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (9)

  • Ve scéně, kdy kluci zpívají, aby dostali bezdomovce do Kalifornie, zpívá Cartman o Mattově domu. Nezpívá o nikom jiném, než o jednom z tvůrců Mattu Stoneovi, který bydlí v Kalifornii a údajně má problém s bezdomovci. (Zdroj: ČSFD)
  • Scéna, v níž se vědec střelí do hlavy a přežije, je narážkou na film Klub Rváčů (1999), kde se hlavní postava střelí podobným způsobem. (Zdroj: ČSFD)

Reklama

Reklama