Reklama

Reklama

Půjčovna masa: Nové pouzdro

  • Japonsko Altered Carbon: Resleeved
Trailer
Japonsko, 2020, 74 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Takeshi Kovacs musí na planetě Latimer ochránit tatérku a zároveň vyšetřit smrt šéfa jakuzy spolu se seriózním členem KJRN. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

novoten 

všechny recenze uživatele

Hra od Telltale s úmorně dlouhou finální rvačkou, neochotně zapadající mytologií a téměř nulovým citovým zainvestováním do nových postav. Takeshi by měl být stejný jako na začátku seriálu, bohužel nekonzistentnost jeho chování v porovnání s oběma sezónami je nepřehlédnutelná. Žasnu nad tím, jak rychle dokázali tvůrci zabít univerzum, které mělo po první sezóně nakročeno k dlouholetému diváckému kultu. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Seriál so skutočnými, živými hercami z dielne Netflixu nepoznám. Takže do celovečerného anime som išiel bez akýchkoľvek vedomostí a po jeho skončení vo mne zostal pocit pozitívneho sklamania. Grafika je na skvelej úrovni, akčné scény na dostatočne dobrej úrovni a príbeh, napriek svojim nedostatkom, so zaujímavými myšlienkami. Celá koncepcia mi pripomína nekorunového kráľa cyberpunku – Ghost in the Shell. Tí, ktorí majú rád Ghost in the Shell-based anime, tak nebudú sklamaní. Po dlhšom čase je to výsledok, za ktorý sa Netflix nemusí hanbiť. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Reklama

VanTom 

všechny recenze uživatele

Úžasná dynamika v krvavých akčních soubojích představuje asi největší benefit plynoucí z povedené animované formy, když samozřejmě pomineme nádherný vizuál "bladerunnerovského" města budoucnosti. Jenomže nepříliš zajímavé předávání moci v jakuzáckém klanu se kromě úvodu celé odehraje v tradičně japonsky střiženém hotelu, takže naprosto velkolepě nepůsobí, naopak zůstává pouhou odtržitelnou epizodkou "nájemného" života Takeshiho Kovacse. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Anime a japonskou tvorbu k smrti nenávidím a radši bych byl brutálně k smrti mučen, než sledovat něco takového. Ale na tenhle film jsem se podívat chtěl... a ukázalo se, že tohle je jedna z těch výjimek, co potvrzujou pravidlo. Tenhle doplněk k seriálu jsem si zatraceně užil, bavil mně od začátku do konce, vizuálně i animačně je to zatraceně zajímavý a hlavně výrazný kousek. Děj sice není nijak převratný ani objevný, závěrečné odhalení ten bylo jen proto, aby tam bylo něco zajímavého, ale nakonec proč ne. Bavil jsem se a akce je v tom moc fajn. Univerzum to ale rozšiřuje naprosto nulově a Takeshi se chová úplně jinak, než v celém seriálu, včetně kouření. Fajn záležitost, která mně snad bavila víc, než celý seriál dohromady, a to se rozhodně počítá. 75%. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Se světem Altered Carbon jsem se poprvé setkal až díky seriálu. První řada mě nadchla, druhá už o dost méně. Nové pouzdro bych nejspíš zařadil někam mezi. Vynikající animace, spousta detailů, dynamická akce plná brutality a postavy, které je snadné si oblíbit. Jen ta zápletka s yakuzou...je pro mě trochu nezáživná. Nebýt toho vizuálu a zajímavého světa, asi bych se místy nudil. Přesto bych si hned dal nášup v podobě hraného filmu, nebo ještě líp série. ()

Galerie (41)

Reklama

Reklama