foto

Nick Hurran

  • nar. 1959
    Londýn, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2018 Dusty
2013 Doctor Who: The Day of the Doctor (TV film)
2007 Class Apart, A (TV film)
2006 Já jsem ty a ty jsi já
2005 Walk Away and I Stumble (TV film)
2004 Malá černá skříňka
2002 Láska až za hrob
2000 Dívka jako ty (TV film)
Happy Birthday Shakespeare (TV film)
1999 Ideální muž
1998 Girls' Night
1997 Vzpomínáš si na mě?
1993 Sailortown (TV film)
Stuck On You (TV film)

TV seriály

2017 Sherlock (TV seriál)
Skomírající detektiv (S04E02)
2016 Travelers (TV seriál)
Travelers (S01E01)
2015 Childhood's End (TV seriál)
Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
Epizoda 8 (S01E08)
2014 Sherlock (TV seriál)
Poslední přísaha (S03E03)
2012 Me and Mrs Jones (TV seriál)
Pán času (TV seriál)
Andělé dobývají Manhattan (S07E05)
Azyl Daleků (S07E01)
2011 Pán času (TV seriál)
Božský komplex (S06E11)
Dívka, která čekala (S06E10)
2009 Vězeň (TV seriál)
2008 Hledači kostí (TV seriál)
2003 Poslední detektiv (TV seriál)
1994 Outside Edge (TV seriál)
1993 Frank Stubbs Promotes (TV seriál)
1986 Boon (TV seriál)
1985 Telly Addicts (TV seriál)
1981 Never the Twain (TV seriál)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace