Reklama

Reklama

Bloody Hell

  • Austrálie Bloody Hell
Trailer 1

Obsahy(1)

Rex (Ben O'Toole) je bývalý voják a před osmi lety zažil jako zákazník banky její přepadení. V příhodném okamžiku vzal spravedlnost do svých rukou a lupiče postřílel. Nešťastnou shodou okolností při tom zemřela jedna pracovnice banky. Soud ho poslal na osm let do vězení, i když ho běžní lidé mají za hrdinu, čímž jenom napomohl rozvoji jeho rozdvojené osobnosti. Po odpykání trestu je Rex známou osobností, což se mu vůbec nelíbí, a tak se rozhodne vycestovat do Finska, kde ho nikdo nezná. Tam ho ovšem hned po příjezdu čeká velmi nemilé překvapení. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (93)

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

TAK TOHLE BYL MASAKR! horor, thriller a černá komedie dohromady? why the fuck not?! týpek s rozdvojenou osobností se snaží utéct psycho rodince, která má jedno hodně velký tajemství. zní to jako slátanina, ale ve skutečnosti je film zábavný, kreativní a originální… a dovolená ve finsku najednou nezní tak dobře :D || ❝𝐌𝐲 𝐧𝐚𝐦𝐞 𝐢𝐬 𝐑𝐞𝐱. 𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐮𝐫𝐞 𝐢𝐬 𝐚𝐥𝐥 𝐦𝐢𝐧𝐞. 𝐈'𝐝 𝐨𝐟𝐟𝐞𝐫 𝐲𝐨𝐮 𝐦𝐲 𝐡𝐚𝐧𝐝, 𝐛𝐮𝐭 𝐰𝐞𝐥𝐥, 𝐲𝐨𝐮'𝐝 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐚𝐛𝐥𝐲 𝐤𝐞𝐞𝐩 𝐢𝐭. 𝐈'𝐦 𝐤𝐢𝐝𝐝𝐢𝐧𝐠, 𝐭𝐡𝐚𝐭'𝐬 𝐚 𝐣𝐨𝐤𝐞. 𝐔𝐦, 𝐰𝐞𝐥𝐥, 𝐧𝐨𝐭 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐥𝐲.❞ 🍖🩸 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Takřka hororová satira. Vzdor názvu se jedná o poměrně krotký film. Padlý hrdina s rozdvojenou osobností, co nestál o slávu a pozornost médií za svůj delikt při záchraně rukojmí v přepadené bance, kterého skvěle ztvárnil relativně málo známý Ben O'Toole, se po odpykání osmiletého trestu "osudově" ocitá ve finském sklepě místní rozvětvené pošahané rodinky, co loví své oběti pro hladovějícího člena rodinného klanu, kde spoutaný a s odříznutou nohou čeká na svoji spásu. Ta se skutečně objeví v podobě blond krasavice, se kterou se spřátelí. Režisér Alister Grierson dal o sobě zase jednou vědět a zvolil žánrový mix, který roubuje na ústřední hororovou linii. Působí to svěže, ačkoliv hororové dění je mírně tlumeno. Odříznutá noha, respektive pahýl, je nadlouho tím nejdrsnějším z celého filmu. Dost často je znát tvůrčí nadhled, s jakým je to celé natočeno. Padají hlášky i narážky, až do finále, které už navrací naději pro natěšené příznivce hororů. Spanilou finskou krásku ztvárnila debutující a velmi sympatická Meg Fraser. A její konfrontace s hlavním hrdinou vnáší příjemné prvky napětí, očekávání i nejistoty, co z jejich "spolupráce" vzejde. Určitě se točilo s nízkým rozpočtem, ovšem i ryze "béčková" kategorie může technicky a vizuálně vypadat dobře a na úrovni. V rámci své kategorie se jedná o milé malé překvapení. 8/10 ()

Reklama

Michelle75 

všechny recenze uživatele

Ta vypravěčská forma mě hodně baví, navíc Ben O´Toole se dobře poslouchá. Má to nápad, má to spád, humor, absurditu a tohle je myslím pro hororovou komedii úplně nejvíc. A nemohl by prosím už někdo uživateli EvilPhoEnixovi vysvětlit, že vyžvanit v komentářích do detailu veškerý děj je sprosťárna největšího kalibru? Děkuji. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Solídna hororová komédia svojim nástupom, vyzeralo to sľubne prvých 20 minút. Potom to tempo podľa mňa postupne klesá a len záver príde s niečím väčším. Ak sa film nebude brať príliš vážne, je celkom pozerateľný. Nie príliš veľa krvi, horor to je vlastne len pár zábermi a dočkáme sa aj zopár dobrých hlášok. Jedna z nich: "Suck my balls! No, it’s fucking disgusting!" ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Velmi sympatický hlavní hrdina (2x), parta šílenců z Finska a jeden dům. Ideální nenáročná podívaná na jedno zhlédnutí, kde se mrtvolami nešetří, sem tam solidní fór a uteče to jako nic, takže dohromady spokojenost, a i když to rozhodně není "velká" filmařina, tak se mi takové podobné věci líbí mnohem víc, než právě ta "velká" filmařina. 75% ()

Galerie (14)

Zajímavosti (14)

  • Aj keď sa nikdy neuvádza priezvisko, na vodičskom preukaze v strýkovom taxíku je meno Arto Laukkenen. Priezvisko znamená „Ten, kto robí veľké kroky.“ (Peter.N.5688)
  • Nepríjemné prepuknutie gastroenteritídy infikovalo väčšinu hercov a štábu počas natáčania, čo spôsobilo dočasné preobsadenie mnohých postáv. Našťastie hlavní herci, režisér a scenárista neboli infikovaní. (Peter.N.5688)
  • Caleb Enoka, herca stvárňujúceho Patiho, spozoroval štáb, ktorý kráčala po ulici, keď bol obhliadnuť lokácie. (Peter.N.5688)

Reklama

Reklama