Reklama

Reklama

Bloody Hell

  • Austrálie Bloody Hell
Trailer 1

Obsahy(1)

Rex (Ben O'Toole) je bývalý voják a před osmi lety zažil jako zákazník banky její přepadení. V příhodném okamžiku vzal spravedlnost do svých rukou a lupiče postřílel. Nešťastnou shodou okolností při tom zemřela jedna pracovnice banky. Soud ho poslal na osm let do vězení, i když ho běžní lidé mají za hrdinu, čímž jenom napomohl rozvoji jeho rozdvojené osobnosti. Po odpykání trestu je Rex známou osobností, což se mu vůbec nelíbí, a tak se rozhodne vycestovat do Finska, kde ho nikdo nezná. Tam ho ovšem hned po příjezdu čeká velmi nemilé překvapení. (C0r0ner)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (93)

tron 

všechny recenze uživatele

S o čo väčšou nechuťou som si k Bloody Hell sadal, s o to väčším nadšením som to dopozeral a štvrtá hviezda tomu unikla len o nohu. Pasáže z banky sú síce od istého bodu skvelé, ale zároveň je ich predsa len veľa; toto mal byť v prvom rade príbeh o Američanovi medzi fínskymi kanibalmi a namiesto toho to občas pripomína skôr Spojenca s Denzelom Washingtonom (OK, preháňam, ale...). A keď sa práve dej neodohráva v banke, ale v spoločnosti fínskych kanibalov, tak to paradoxne vlastne ani vtedy o fínskych kanibaloch stále príliš nie je, je to skôr o chlapovi v suteréne. Rozhodne ma ale bavil sympatický ústredný hrdina, nápad s jeho oživeným vnútorným Ja bol geniálny a finálna satisfakcia v kuchyni je natočená patrične drsne, aj keď vzhľadom na to, čo si prežil, mohla byť ešte drastickejšia. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Chlápek zabrání loupeži v bance a skoro všechny tam vystřílí akorát nezvládne koncovku a zastřelí omylem i jednu civilistku za což je odsouzen k 8 letům vězení. Po vypršení trestu se z něj stane celebrita a on neunese slávu tak jde na dovolenou do Finska kde ho unese rodina jako potravu pro jejich kanibalského syna. Námět je dobrý zpracování nic moc a závěrečná katarze je slabá gore to ačkoliv název může napovídat nemá taky skoro žádné režisér se zmohl jen na jednu uřezanou nohu nic více. 60 procent P.s. nevím kdo to překládal , ale on se jí ptal jestli mluví anglicky a přeloženo to je jako jestli mluví španělsky docela úlet. ()

Reklama

YumiOkami 

všechny recenze uživatele

TAK TOHLE BYL MASAKR! horor, thriller a černá komedie dohromady? why the fuck not?! týpek s rozdvojenou osobností se snaží utéct psycho rodince, která má jedno hodně velký tajemství. zní to jako slátanina, ale ve skutečnosti je film zábavný, kreativní a originální… a dovolená ve finsku najednou nezní tak dobře :D || ❝𝐌𝐲 𝐧𝐚𝐦𝐞 𝐢𝐬 𝐑𝐞𝐱. 𝐏𝐥𝐞𝐚𝐬𝐮𝐫𝐞 𝐢𝐬 𝐚𝐥𝐥 𝐦𝐢𝐧𝐞. 𝐈'𝐝 𝐨𝐟𝐟𝐞𝐫 𝐲𝐨𝐮 𝐦𝐲 𝐡𝐚𝐧𝐝, 𝐛𝐮𝐭 𝐰𝐞𝐥𝐥, 𝐲𝐨𝐮'𝐝 𝐩𝐫𝐨𝐛𝐚𝐛𝐥𝐲 𝐤𝐞𝐞𝐩 𝐢𝐭. 𝐈'𝐦 𝐤𝐢𝐝𝐝𝐢𝐧𝐠, 𝐭𝐡𝐚𝐭'𝐬 𝐚 𝐣𝐨𝐤𝐞. 𝐔𝐦, 𝐰𝐞𝐥𝐥, 𝐧𝐨𝐭 𝐫𝐞𝐚𝐥𝐥𝐲.❞ 🍖🩸 ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Velmi sympatický hlavní hrdina (2x), parta šílenců z Finska a jeden dům. Ideální nenáročná podívaná na jedno zhlédnutí, kde se mrtvolami nešetří, sem tam solidní fór a uteče to jako nic, takže dohromady spokojenost, a i když to rozhodně není "velká" filmařina, tak se mi takové podobné věci líbí mnohem víc, než právě ta "velká" filmařina. 75% ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dlho som vedel o australsom reziserovi Greg Mcleanovi, ktory natocil vyborny film Wolf Creek. Tuna dalsi neznamy australsky reziser natocil horor Bloody hell. Poriadny bad ass ako zaporak, mordy su brutalne, ta finska rodinka bola posahana hodne. Ja bych tam nechal aj to vykecavanie, malo to zmysel prave . 77 % ()

Galerie (14)

Zajímavosti (14)

  • Ve filmu je spousta odkazů na slavnější klasické kousky. Rexův kamarád barman mu říká, že je jako Temný rytíř nebo Joker. Na letišti Rexe zase jeden z jeho fandů oslovuje: Johne Wicku a Kapitáne Ameriko. Ve sklepě Rexovi říká jeho alter ego, že bude mít „Velký trable v Malém Finsku“, což je odkaz na Carpenterovu klasiku Velké nesnáze v Malé Číně (1986). A hned 2x (prvně na začátku ve sklepě a podruhé na konci v autě) je ve filmu narážka na velice podobně laděnou – klasickou „kingovinu“ Misery nechce zemřít (1990). (Haymar)
  • Aj keď sa nikdy neuvádza priezvisko, na vodičskom preukaze v strýkovom taxíku je meno Arto Laukkenen. Priezvisko znamená „Ten, kto robí veľké kroky.“ (Peter.N.5688)

Reklama

Reklama