Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kamala s Brunem zkoumají zdroj jejích nových schopností, čímž se začne nebezpečné dobrodružství. (Disney+)

Recenze (26)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

- “Nesnapchatujte v mešitě!”  - “To byl instáč…” Nebo ty ukradené Versace boty před mešitou… tohle se musí v islámské komunitě opravdu líbit :D. Asi jako předávání tampónů na záchodě. Prostě jako parodie to v momentech funguje. Zbytek tragédie (na koho byla cílená ta scéna “Dirty dancing” teda fakt nevím… a už vidím jak islám-náctka vlhne nad 35let starým filmem z prohnilého západu). ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bude krásné sledovat, jak moc některé lidi bude vytáčet prvních 20 minut. Celou dobu jsem se potutelně usmíval a představoval si, kolika jedincům z té přeslazené teen linky asi rupne cévka (za předpokladu, že je před zapnutím epizody neodpálí už Disney+ kategorie „Oslavujeme černošské příběhy"). Ale zpátky k věci. Hlavní dějová linka se nám pomalu rozbíhá a schopnosti dostávají konečně nějaký rozumný rozměr. Neříkám, že jsem z nich nějak extra nadšený, ale oproti minulé epizodě mají nějaké rozumné opodstatnění a „tvar". Zatímco posledně kolem sebe Kamala máchala náhodnou hroudou energie, tady už člověk tuší, co se to sakra děje. Celkově mě pak baví hlavně snaha o vytvoření další mytologie, která principiálně připomíná třeba deset prstenů z Shang-Chiho. A pokud této linky dostaneme mnohem více, nebudu se zlobit. Rezervy tam pořád jsou, ale Ms. Marvel je zatím solidní žánrovka. ()

Reklama

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento diel uz neponukol ani len chytlavu pesnicku, ci nejake nekorektne stereotypne azijske joke-y :D. Cringe like hell a hlupucky scenarik. Tato epizoda potvrdila, ze sa jedna o zalezitost pre nastrocne publikum. My ostatni si tu neprideme prakticky na nic. Niekomu mozno parodia na vzdusne zamky, bollywood, ci len poblaznene "mlade masko" ucarovalo. :) . Pre mna vsak strata casu a posledny diel. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na svou první roli Iman Vellani hraje opravdu přesvědčivě, jen opravdu nechápu, že už v takovémto věku je tak vyžraná. No co už. Příběh zatím pomalý a normální. Nicméně ten otisk pákistánské a muslimské kultury je tu dobře zpracovaný. Každý, kdo někdy poznal indickou či pákistánskou rodnu ví, že přesně takto to funguje. ()

DragonnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět nářez jako minule! S minutáží si opravdu dávají, že nám Disney solí pomalu hodinový epky a takhle se mi to líbí. Spousta času na prokreslování postav, spousta času využívat vše potřebné a konec, kdy Kamala zachraňovala kluka padajícího s meštity byl úžasný, a konečně se Marvel vrací k tomu, jak mají superhrdinové fungovat. A samotný závěr? WTF. Tohle bude mega super. Dnešní epizoda 8,5/10 ()

Galerie (26)

Zajímavosti (15)

  • Nápis „Eid Mubarak“, který vidíme u festivalu, je tradiční arabský pozdrav při konání oficiálních svátků. Používá se při konání Íd al-fitru (Svátku přerušení půstu), jenž se slaví po skončení ramadánu a při konání Íd al-adhá (Svátku oběti), kdy se připomíná Ibrahímova oběť Bohu. (Kubaaa97)
  • Na Kamale (Iman Vellani) si můžeme všimnout odznáčku „Save Ferris“, který odkazuje na film Volný den Ferrise Buellera (1986). Hlavní dějovou linkou filmu je, jak úspěšně chodit za školu, a běžně se zde proráží čtvrtá zeď. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama