foto

Anjali Bhimani

  • nar. Cleveland, Ohio, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Bellmen
Underwater Upside Down
2017 Texaský bordel
2015 Americká Miss India
Temné úmysly
2009 Báječný svět shopaholiků
2001 The Medicine Show

TV seriály

2019 Sorry for Your Loss (TV seriál)
What's Wrong with Your Chest (S02E03)
Station 19 (TV seriál)
Crazy Train (S02E10)
S.W.A.T. (TV seriál)
Šílený střelec (S02E22)
Los Huesos (S02E12)
2018 Alex, Inc. (TV seriál)
The Fever (E09)
The Mother-In-Law (E05)
Doktoři (TV seriál)
Tanec (S02E09)
Malý Sheldon (TV seriál)
Démoni, nedělní škola a prvočísla (S01E11)
Grace a Frankie (TV seriál)
Domov (S04E13)
Šílená bejvalka (TV seriál)
I'm Making Up for Lost Time (S04E04)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Rodinné vazby (S15E13)
2017 Cassandra French's Finishing School (TV seriál)
Homecoming (E08)
Health & Fitness (E06)
Field Trip (E05)
další epizody (6)
Doubt (TV seriál)
Finally (E10)
2016 Adoptable (TV seriál)
They Do (S01E06)
When You Realize (S01E04)
What Other People Think (S01E02)
další epizody (4)
Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
Silicon Valley (TV seriál)
Honba za lepší betou (S03E07)
2015 The Fosters (TV seriál)
It's My Party (S03E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nábor (S07E09)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Patriot Games (S06E22)
2014 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Pod tlakem (S05E12)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Boxed In (S10E05)
Sběratelé kostí (TV seriál)
Neznámý v urně (S09E19)
2013 Save Me (TV seriál)
The Book of Beth (E01)
Super doktoři (TV seriál)
2012 Hollywoodské sny (TV seriál)
Pes a jeho blog (TV seriál)
Společná terapie (TV seriál)
Nebezpečná identita (TV seriál)
Znám ho, protože jsem ho zabila (E20)
Prolhané krásky (TV seriál)
Ať mě voda drží u dna (S02E16)
2011 Necessary Roughness (TV seriál)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Naše děti a my (S02E12)
2010 Haló, tady Indie (TV seriál)
Zákon a pořádek: Los Angeles (TV seriál)
2009 Anatomie lži (TV seriál)
Bezcenný život (S01E09)
Jsem v kapele (TV seriál)
Flight Of The Conchords (TV seriál)
Nový hrnek (S02E02)
2007 Cestovatel (TV seriál)
Keepers (E06)
Žralok (TV seriál)
In the Crosshairs (S02E08)
Student Body (S02E05)
2006 Rodina Sopránů (TV seriál)
Chaos (S06E03)
Vítej v klubu (S06E02)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Spolužáci (S07E17)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Nenávist (S05E13)
1970 All My Children (TV seriál)

Dokumentární

2012 From the Mouths of Babes (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky