Reklama

Reklama

VOD (1)

Život Jen Waltersové se obrátí vzhůru nohama, když po neobvyklé nehodě získá superschopnosti. (Disney+)

Recenze (84)

Toilet odpad!

všechny recenze uživatele

Klasika, podle komixu má být she hulk nemyslící, nelítostné zuřivé monstrum stejně jako její mužský protejsek. Ale tady se samozrejme jedna o silnou zenu, pravnicku, která ma slibnou karieru i jako ono monstrum. Už se prekrucují knihy, komixy i dějiny...Ptám se Kam až jsou schopni woke people zajít? ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tatiana Maslani je symposka a velka kocka. Zurive vykriky v "zelenej forme" nalezite upravili a zrejme dokaze vsetko lepsie a rychlejsie ako povodny Hulk, takze je splnena i tato "vseobecna pravda". Vsetko je teda v poriadku. Naviac ten tik a zmurk v pravom ocku, ked povie: "it's true, I'm a hulk", stoji za to. Jednoducha zabava a absentovali i mnohe hluposti. Akurat ma prekvapilo ako z rychlika vsetko vysvetlili plus wtf dianie pocas sudneho konania. Haluska. ()

Reklama

kitsuchan97 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

*5/10* Od seriálu nečekám žádné velké zázraky, takže fakt, že první epizoda je těžký průměr, mě osobně vůbec nepřekvapuje. Origin Jen Waltersové a její přeměny v She-Hulk mi přišel zbytečně uspěchaný. CGI není tak tragické jako v prvních trailerech, ovšem i tak bych ho nijak zvlášť nevychvalovala. Doufejme, že příští díly nám nabídnou zajímavější podívanou. ()

Prokop_Buben 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První epizoda je v podstatě jeden velký flashback, krásně vysvětlující okolnosti. Tatiana Maslany v hlavní roli právničky Jennifer Walters je skvělá. To, že právě ona promlouvá přímo k divákům, je po vzoru Deadpoola tou vtipnou stránkou. Není však tak hubatá jako žoldák s rakovinou. Mark Ruffalo jako Bruce Banner nezůstává pozadu, ale oba dokáží předat i emoce vážnějšího typu. Jelikož více postav se v epizodě moc neobjevuje, stojí a padá všechno pouze na této nazelenalé dvojici. Co potěší každého věrného fanouška, jsou samozřejmě odkazy na předchozí filmy. Zde mají tyto reference i zajímavý přesah, respektive dovysvětlují některé věci. K vizuálním efektům nemám větších výtek. Snad jen do očí bijící záležitost s proměnou účesu She-Hulk. V lidské formě má vlasy kudrnaté, zatímco v ,,gamma formě" jsou podstatně delší a rovnější. Nicméně to, že Blonski po proměně kompletně přijde o vlasy, taky vlastně nikdy nikomu nevadilo. Tak o co jde, že… ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je celkem vtipné, že Tatiana Maslany vypadá jako Hulk lépe než v civilní podobě. Co mi přišlo dost na vodě (byť to v principu odpovídá předloze) je přenos vlastností Bruce na druhou osobu. Nějak moc na pohodu… se divím, že těch Hulků už neběhá po světě víc. Dál ta stopáž. Proč to tvá jen 1/2 hodiny? Považuji to za dost jasný signál, že scénář je ušitý horkou jehlou a nevěří si. Za mě má jediné plus významný výskyt Marka Ruffala (nemá ani zdaleka jen malou epizodní roličku). Uvidíme co dál (aka “Kapitán Amerika šu**!”). Pozn.: jsem asi moc hodný (nebo 15ti letá holka), protože Matrix to trefil dokonale :). ()

Galerie (12)

Zajímavosti (8)

  • Na stole v baru, který Bruce Banner (Mark Ruffalo) postavil, můžeme vidět vyřezaná písmena B. B. a T. S. Jde o iniciály Bruce Banner a Tony Stark. (spacemaster)
  • Když Jennifer Walters (Tatiana Maslany) vejde do baru, na stěně lze najít QR kód, po jehož naskenování nám bude k dispozici zdarma digitální verze komiksu se She-Hulk. (NiWi)
  • Epizoda obsahuje bonusovou scénu uprostřed závěrečných titulků. (LUKICKK)

Reklama

Reklama