Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jen navštíví Blonského wellness resort, potká nové přátele a spojí se se svou vnitřní She-Hulk. (Disney+)

Recenze (37)

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda ktorá bola aspoň trochu zaujímavá. Jennifer konečne pôsobí ako reálna postava a nie ako naschvál zle napísaný terč na internetový hate. Taktiež konečne tam boli nejaké obskúrne postavy z komiksov, pripomínalo mi to celkom seriál Modok. Zatiaľ najlepšia epizóda tohto veľmi smutného seriálu. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napsat, že se tvůrci netrefili do očekávání většiny fanoušků MCU, je velmi kulantní popis skutečnosti, že se na ně úplně vybodli. Jakkoliv je Jen sympatická, sledovat holčičí trablestory není ....jak to napsat ... Prostě to neprojde skrze moje testosteronové senzory do té části mozku, která je odpovědná za produkci zábavovinu. ()

Reklama

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tomhle díle jsem si naprosto jistá, že tohle je prostě cíleně "holčičí seriál" a pro ty fanoušky Marvelu, co mají rádi akci a napětí to musí být strašné utrpení sledovat. Popravdě, nějak jsem tomu asi přišla na chuť, byť je to zatím poměrně průměrné... ale na Marvel je to prostě něco tak moc jiného, že ten hate naprosto chápu, ale nemyslím si, že si ho seriál zaslouží, je to stejné, jako když si někdo pustí telenovelu, když ten žánr nemá rád. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dál a dál je to horší a horší. Aby člověk čekal půl hodiny v kulisách Blonskeho trapný léčebný s plochejma postavama na minutovej závěr, kde se dej trochu posune, to ne žalostně málo. Přitom má She Hulk co nabídnout, je to skvělá postava, obsazení je taky dobrý, ale prostě tomu chybí nejakej komediální prvek a příběh, kterej to bude držet dohromady. ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Jen je nútená ísť pozrieť svojho starého klienta lebo sa mi pokazil monitorovací náramok. Spoznáva sa s partiou super hrdinov, ktorý majú nijaký problém a tak sa dostáva na anonymné sedenie aby spoznala svoju vnútornú silu Prevedenie: Opäť kopa balastu a nikam to nesmeruje. Vždy na konci časti sa akože bu-bu-bu stane niečo zaujímavé ale je to akurát trápne. Dávam jednu hviezdu za tú partičku úchylákov. 17% ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno