Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jen navštíví Blonského wellness resort, potká nové přátele a spojí se se svou vnitřní She-Hulk. (Disney+)

Recenze (37)

Martrix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napsat, že se tvůrci netrefili do očekávání většiny fanoušků MCU, je velmi kulantní popis skutečnosti, že se na ně úplně vybodli. Jakkoliv je Jen sympatická, sledovat holčičí trablestory není ....jak to napsat ... Prostě to neprojde skrze moje testosteronové senzory do té části mozku, která je odpovědná za produkci zábavovinu. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po třech dílech konečně zase příjemná epizoda. "Záporná" linka je sice nudná až k uzoufání, ale jinak se znovu povedlo najet na pohodovou atmosféru z úvodu série. Partička z resortu je fajn (dokonce má i svého Lidl Ibru) a jsem rád, že se ten strmý pád kvality podařilo alespoň na další týden zastavit. ()

Reklama

Bordoshut odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1/10 – Není to k smíchu, není to už ani k pláči. Sedmá epizoda seriálu She-Hulk mě nechává chladným jako kámen v prosinci. No, to jsem na tuto snůšku hoven možná použil až příliš barvité přirovnání. Dovolte mi se opravit. Tato show mě nechává chladným jako mrazák mraženou zeleninu. Vůbec se mi nechce přemýšlet, jak tuhle recenzi koncipovat, protože by se potom klidně mohlo stát, že nad ní strávím více času, než scénáristka věnovala této epizodě. Moment... kam se poděla scénáristka? Ona už tady ani není? To si jako řekli, že je tak špatná, že to zvládnou bez ní? Nebo si slečna Brown rozhodla na týden orazit? Chytla podzimní virózu? Vůbec bych se nedivil, kdyby ty jednotlivé díly patlali ještě teď, za pochodu. Kdyby se tahle teorie Rychlokvaška potvrdila, přidal bych jim alespoň hvězdičku za časovou tíseň. Bohužel, s tímhle dílem si nikdo zvlášť nevyhrál, je to při sledování strašně cítit. Anebo to smrdí She-Hulk? Abych alespoň trochu konstruktivně zkritizoval tuhle dekonstrukci kvality, řeknu následující: příběh neexistuje, snaha o vážnější téma nezabírá, protože divák nemá Alzheimera a pamatuje si třeba i minulou epizodu, která tedy byla tak vtipná, až jsem to finále málem nerozdýchal, s hlavní hrdinkou neprožíváte vůbec nic, žádný charakter nemá hloubku ani jeden centimetr a... Jéžiš, to mi buší srdce. Přehnal jsem to s kofeinem, anebo se She-Hulk? Ve zkratce: "Zbytečné mrhání časem, nervy a cévkami." ()

B.Wilde 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tomhle díle jsem si naprosto jistá, že tohle je prostě cíleně "holčičí seriál" a pro ty fanoušky Marvelu, co mají rádi akci a napětí to musí být strašné utrpení sledovat. Popravdě, nějak jsem tomu asi přišla na chuť, byť je to zatím poměrně průměrné... ale na Marvel je to prostě něco tak moc jiného, že ten hate naprosto chápu, ale nemyslím si, že si ho seriál zaslouží, je to stejné, jako když si někdo pustí telenovelu, když ten žánr nemá rád. ()

kenkaku odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmfanouch opět vynechal léky, takže jsme se dočkali další slohové práce, glorifikace hromady králičich bobků a nečekaného šoku/zjištění, že si plete Deadpoola a Daredevila :D. No ale zpět k Sulk. Začínáme Disneho představou, jak žena které táhne na 40 randí (jako náctka, pokud někdo už od začátku přetáčí), pak se dostáváme k zcela zbytečné vycpávce s Blonskym a jeho “projektem”… no a to je vlastně vše. DD zase PRD. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama