foto

Nick Gomez

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 The Nanny
The Raking
2016 Blood Sombrero
Day of Reckoning
Domain
Sniper: Ghost Shooter
2015 Runaway Hearts
2014 Amateur, The
2013 The Starving Games
Závod s časem
2012 Looper
Paranormal Abduction
Povinnost a čest
The Iceman
2011 Drive Angry
Garde na výletě
Soudcova žena (TV film)
2010 Mandrake (TV film)
Pregnancy Pact (TV film)
Tupíři
Vlčí přízrak (TV film)
2009 12 kol
Open Road
Špatnej polda
2008 Hotel California
Man Called Trouble, A
2005 Shooting Gallery
Víra mých otců (TV film)
2002 Hunter: Návrat ke spravedlnosti (TV film)
Wanted: Soulful Energy Xchange
2001 Power Rangers Time Force: Photo Finish
Projekt Jennie (TV film)
1995 Boží armáda
1992 Shadowhunter (TV film)
Železný orel 3
1991 Living a Lie (TV film)
1990 Mladé pušky II
1989 The Cellar

TV seriály

2017 Snatchers (TV seriál)
Tým SEAL (TV seriál)
The Exchange (S01E08)
2016 Bosch (TV seriál)
Follow the Money (S02E08)
Exit Time (S02E07)
Heart Attack (S02E06)
další epizody (6)
2014 The Red Road (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Den volna (S03E02)
2013 Živí mrtví (TV seriál)
Očista (S03E12)
Nejsem Jidáš (S03E11)
Domov (S03E10)
další epizody (4)
Dexter (TV seriál)
Není nebe bez mráčku... (S08E02)
Nádhernej den (S08E01)
2012 Živí mrtví (TV seriál)
Zrozeni k bolesti (S03E08)
Když mrtví klepou na dveře (S03E07)
Štvanice (S03E06)
další epizody (8)
2011 Lovci lebek (TV seriál)
Wendy (TV seriál)
2010 Treme (TV seriál)
2003 Dawsonův svět (TV seriál)
Sex and Violence (S06E17)
Castaways (S06E15)
2002 Dawsonův svět (TV seriál)
Ego Tripping at the Gates of Hell (S06E07)
The Importance of Not Being Too Earnest (S06E03)
The Song Remains the Same (S06E02)
2001 Chronicle, The (TV seriál)
Power Rangers Time Force (TV seriál)
Právo a pořádek (TV seriál)
Sunday in the Park with Jorge (S11E11)
2000 Neviditelný (TV seriál)

TV pořady

2011 Talking Dead (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace