Reklama

Reklama

VOD (1)

Mírumilovný Steven Grant zjistí, že je nejen prodavač, ale i žoldák a dost možná i superhrdina. (Disney+)

Recenze (78)

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Špatný… běží to 1/4 hodiny a sere mě to. Naprosto nesmyslně se skládají scény (bizardní sekta v Německu) a v podstatě jsou neskutečně debilní (jako vážně neví co je za den s mobilem v ruce?). Místo toho, aby se scénář snažil vysvětlit co se děje, kupí se další nesmyslnosti/podivnosti. Tohle, že je Marvel? Tohle mě má navnadit na to se dívat dál? Tohle neaspiruje jen na debilitu roku, ale na debilitu celého Marvel světa. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Marvel konečně vystrkuje hlavu ze zadku a servíruje něco dost odlišného, co už genericky nezapadá mezi zbytečně barevné infantilní srágorismy typu Loki. Hrdina, o kterém do teď minimálně u nás skoro nikdo nevěděl a přesto se jedná o tak pozoruhodnou postavu. Doufám, že tahle minisérie už bude trefou do černého. ()

Reklama

MikeZ 

všechny recenze uživatele

Chudák Oscar Isaac mohl být novodobý Pacino, ale má příliš rád peníze, takže je z něho maximálně tak Pacino v Jack a Jill. Z toho jeho trapného pitvoření a tradičního marvelovského cringe humoru (přestože slibovali, že tohle takové nebude) jsem se chtěl zabít. Zbytek sterilní CGI rutina, která si invenci představuje tak, že při automobilové honičce pustí ironicky Wake Me Up od George Michaela. Na rozdíl od ostatních MCU seriálů tomuhle ale ještě dám šanci, protože několik dílů by mělo režírovat duo Benson & Moorhead, což jsou šikovní kluci. Ale moc si nenalhávám, že by se jim z té zavedené formule podařilo nějak výrazně vymanit. ()

Nevka 

všechny recenze uživatele

Chlapci, když se vykašlete na to CGI dřevo a pozadí, uděláte dobře. Kazíte si totiž fantastickou epizodu, která je opravdu jiná a díky Isaacovi perfektně šlape. Kola mytologie se rozjíždí na plné obrátky a Ethan Hawke má potenciál na velmi charismatického záporáka. Střih mi sedl na první dobrou a rád bych podotkl, že tu "akci za oponou" jsem ještě vidět nepotřeboval. Ono je celkem osvěžující, když tvůrci nevytáhnou všechny karty na stůl hned v prvním díle. Potyček a brutality si určitě užijeme ještě v dalších epizodách. Není třeba spěchat. Až na zbytečný digitál je to za mě prozatím naprostá lahoda. ()

RobinPM100 

všechny recenze uživatele

Musim říct, pokud si to v dalších dílech udrží kvality prvního dílu, pak za mě zatim zdaleka nejlepší Marvel seriál, doposud to byla jedna sračka za druhou, Winter soldier, Hawkeye, Loki, samej shit, Wandavision byl koukatelnej počin, ale tohle bylo vyloženě cool. Isaac hraje lůzra, vedeného podivným vnitřním hlasem, zmateného, co je sen, co je realita, jaký je den nebo, kdo vlastně je on sám. Skarab v kapse, egyptský muzeum, trocha závanu Mumie, to celé v poutavém hereckém výkonu, minimum akce, přesto vše šlape a baví, jsem zvědav, zdali si to udrží kvalitu nadále. I vizuál Moon knighta je hodně dobrej, prostě o dost jinačí hrdina, než např příliš přímočarý Avengers, 5/5. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (27)

  • Scény z alpského prostředí se natáčely ve Slovinsku. (Kubaaa97)
  • Ve scéně, kde je Steven (Oscar Isaac) s Donnou (Lucy Thackeray), si můžeme všimnout plyšových zvířátek – hrochů, lvů a krokodýlů. Jedná se o kombinaci zvířat, ze kterých se skládá Amemait. (Kubaaa97)
  • Když Steven (Oscar Isaac) přichází k Národní galerii v Londýně, tak ve skutečnosti přichází k Muzeu krásných umění v Budapešti. (Kubaaa97)

Reklama

Reklama