foto

Stefania Cella

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 The Trap
2017 Downsizing
2015 Black Mass: Špinavá hra
2014 The Money (TV film)
2013 Velká nádhera
2012 Asset, The (TV film)
Maniak
2011 Tady to musí být
2009 Kšeftáři
2008 Co se vlastně stalo
Dostaňte agenty Bruce a Lloyda
2006 Him and Us (TV film)
Man of the Year
2005 Americký sen
2002 John Q.
Leo
Vražedné tango
1996 Táta je kněz!

TV seriály

2010 Glory Daze (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
2005 Threshold (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace