foto

Stefania Cella

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2021 Morbius
2020 The Trap
2019 Lucy in the Sky
2018 Loro 1
Loro 2
Mladý gangster
Oni a Silvio
2017 Zmenšování
2015 Black Mass: Špinavá hra
2014 The Money (TV film)
2013 Velká nádhera
2012 Asset, The (TV film)
Maniak
2011 Tady to musí být
2009 Kšeftaři
2008 Co se vlastně stalo
Dostaňte agenty Bruce a Lloyda
2006 Him and Us (TV film)
Muž roku
2005 Americký sen
2002 John Q.
Leo
Vražedné tango
1996 Táta je kněz!

TV seriály

2010 Glory Daze (TV seriál)
2007 Greek (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2005 Threshold (TV seriál)
1999 Druhá šance (TV seriál)
Stíny minulosti (S01E08)
The Ex-Files (S01E07)
Nenaplněný sen (S01E06)
další epizody (7)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky