Reklama

Reklama

Kdybys jen tušil

  • USA The Half of It
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Nesmělá jedničkářka Ellie pomáhá sympatickému sportovci Paulovi sbalit dívku jeho snů. Všechno se ale zkomplikuje, když se do ní Ellie zamiluje taky. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (89)

Dejf4 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem trochu více pohodovější pojetí. Ale i tak jde o solidní žánrovku, která plyne přirozeně a velmi dobře pracuje s romantickou linkou a charaktery. Velké plus, že LGBT prvek je zde spíše v pozadí a neslouží jako hlavní bod snímku. Film se i dobře vyhýbá otřepaným klišé. Jen tomu zkrátka chybí trochu větší švih a intenzivnější zakončení. 6/10 ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Celkem sympatická teen romantika, která je víc než romantika zaměřená na lidské vztahy a hledání si cestu jeden k druhému. Minimálně v první polovině mě to bavilo, jenže ono to vlastně nemá téměř žádné tempo a příběh s nějakým rozuzlením tu vlastně chybí. Proto je druhá půle silně nezáživná a nebavila mě. ()

Reklama

Toren 

všechny recenze uživatele

7/10. Hodně fajn romantika. A vlastně i hodně fajn feel-good komedie. Většinou jsou tyhle Netflix slaďárny na jedno brdo, ale už jen samotný ústřední koncept, pozměněného milostného trojúhelníku naznačuje, že se tvůrci vydávají trošku odlišnou cestou. Velkou službu tomu dělají herci, jenž jsou správně přirození a nikterak hnaný do extrému. Otřepaná storka díky tomu volněji dýchá a máte čas se do určitých rozhodnutí a příběhových linek pořádně dostat. A finále vlastně umí taky překvapitě potěšit. Jakože... fakt spokojenost. Nečekal jsem to. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Taková lehká srdce zahřívající zábavná a řemeslně dobře provedená teen romance o dvou dívkách , jednom chlapci, milostných dopisech a umění romantického psaní, která ubíhá snadno a zachází se sexuální orientací s lehkým dotekem. Postavy si zamilujete na první pohled. Je to inspirováno ze života režiséra a scénáristy Wu z jeho mladých let. Přitom je to univerzální. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Trochu jsem se bálo toho, že se holka zamiluje do holky a bude to trapné, ale nakonec mě to mile překvapilo, protože to takové vůbec nebylo. Naopak. Hlavně tam vůbec ani nešlo o pohlaví, spíš o vztahy mezi lidmi, budování přátelství, objevování sama sebe a to velmi příjemnou a přirozenou cestou. Dobře se na to koukalo, žádný cringe se nekonal, pěkně to odsýpalo. Pěkná podívaná ze střední v zapadákově. ()

Galerie (16)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie snímky prebiehalo na viacerých miestach v americkom štáte New York. Trvalo od 22. apríla 2019 do 31. mája 2019. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama