foto

Becky Ann Baker

  • nar. 17.2.1953 (67 let)
    Fort Knox, Kentucky, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Holler
Kdybys jen tušil
Starbright
2019 On Our Way
Safe Spaces
We Were an Island
2017 Rufus
2015 Konec šňůry
Nightfire
2014 23 Blast
2012 Druhá šance
2008 Noci v Rodanthe
2007 Spider-Man 3
Spinning Into Butter
2006 Death of a President
Gretchen
Noční volání
2005 Hranice života
The Exonerated (TV film)
Válka světů
2002 Láska s výstrahou
1999 Bouře století (TV film)
Zákon pomsty
1998 Celebrity
Jednoduchý plán
1997 Muži v černém
Svatba naruby
1996 Bílá smršť
Ještě na to máme!
The Siege at Ruby Ridge (TV film)
1995 Hrdinové mého dětství
Sabrina
1992 Lék pro Lorenza
Této noci
1990 Jakubův žebřík
Modrá ocel
Navštivte ráj
She Said No (TV film)
1988 Při výkonu služby: Vrazi agentů (TV film)
Úplněk v modré vodě
1986 Špión na ledě
1985 Ochránce

TV seriály

2020 Council of Dads (TV seriál)
Pilot (E01)
Katy Keene (TV seriál)
Chapter Two: You Can't Hurry Love (E02)
Little America (TV seriál)
The Manager (E01)
Manhunt (TV seriál)
Open Season (S02E10)
Land of the Noonday Sun (S02E05)
2019 Brockmire (TV seriál)
Opening Day (S03E08)
Banned For Life (S03E04)
Sedmilhářky (TV seriál)
Chci vědět (S02E07)
Špatná matka (S02E06)
Zabij mě (S02E05)
Znovu 20 (TV seriál)
Merger, She Wrote (S06E06)
An Inside Glob (S06E04)
Černá listina (TV seriál)
Krypto bankéř (č. 160) (S06E10)
Ministr D (č. 99) (S06E09)
Generál Shiro (č. 116) (S06E07)
další epizody (6)
2018 Brockmire (TV seriál)
Caught in a Rundown (S02E07)
Retirement Ceremony (S02E04)
2017 Dobrý boj (TV seriál)
Henceforth Known as Property (S01E04)
Doubt (TV seriál)
Pilot (E01)
Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Googles the Internet! (S03E11)
Noční směna (TV seriál)
Turbulence (S04E05)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Zlý národ (S04E01)
Girls (TV seriál)
Latching (S06E10)
Gummies (S06E05)
Painful Evacuation (S06E04)
další epizody (4)
2016 Crisis in Six Scenes (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 1 (E01)
Girls (TV seriál)
Já tě miluju (S05E10)
Královnou na dva dny (S05E05)
Fajn chlap (S05E02)
Dobrá manželka (TV seriál)
Střelba (S07E17)
2015 Gotham (TV seriál)
Každý má svého Cobblepota (S01E18)
Girls (TV seriál)
Domácí porod (S04E10)
Potíže s tátou (S04E09)
Tad a Loreen a Avi a Shanaz (S04E08)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Odpuštění (S16E10)
2014 Girls (TV seriál)
Opačným směrem (S03E12)
Flo (S03E09)
Ona souhlasí (S03E03)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Last Call (S05E16)
2013 Girls (TV seriál)
Na všech čtyřech (S02E09)
Je to zpátky (S02E08)
Videohry (S02E07)
Jak prosté (TV seriál)
Snow Angels (S01E19)
Lovci zločinců (TV seriál)
Zloděj životů (S02E17)
2012 Girls (TV seriál)
Návrat (S01E06)
Pilot (S01E01)
Smash (TV seriál)
Enter Mr. DiMaggio (S01E03)
Pilot (S01E01)
Muž s posláním (TV seriál)
In Case of a Bolt from the Blue (E10)
Dobrá manželka (TV seriál)
Battle Of The Proxies (S04E10)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
There Is No Superwoman (E19)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Co den přinese (S02E11)
2009 Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
Kings (TV seriál)
Javelin (E10)
Chapter One (E09)
The Sabbath Queen (E07)
další epizody (7)
2006 Electric Company, The (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2005 Právo a pořádek (TV seriál)
House of Cards (S16E07)
2003 Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Juvenile (S04E09)
Právo a pořádek (TV seriál)
Oxymoron (S12E23)
2001 Life as We Know It (TV seriál)
The Education of Max Bickford (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Můj počítač, mé já (S04E08)
2000 Wonderland (TV seriál)
Machři a šprti (TV seriál)
Diskotéka a Dračí doupě (E18)
Menší problémy (E17)
Líbání a bubnování (E16)
další epizody (12)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Hráči a naháči (E06)
Matika a erotika (E05)
Kim je moje kamarádka (E04)
další epizody (6)
1997 Soul Man (TV seriál)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Posvátná půda (S03E07)
1995 Frasier (TV seriál)
Frasier kazí Vánoce (S03E09)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

Host

TV pořady

2004 Macy's Thanksgiving Day Parade (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky