foto

Becky Ann Baker

  • nar. 17.2.1953 (65 let)
    Fort Knox, Kentucky, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rufus
2015 Konec šňůry
Nightfire
2014 23 Blast
2012 Druhá šance
2008 Noci v Rodanthe
2007 Spider-Man 3
Spinning Into Butter
2006 Death of a President
Gretchen
Noční volání
2005 Exonerated, The (TV film)
Hranice života
Válka světů
2002 Láska s výstrahou
1999 Bouře století (TV film)
Zákon pomsty
1998 Celebrity
Jednoduchý plán
1997 Muži v černém
Svatba naruby
1996 Bílá smršť
Ještě na to máme!
The Siege at Ruby Ridge (TV film)
1995 Hrdinové mého dětství
Sabrina
1992 Lék pro Lorenza
Této noci
1990 Jakubův žebřík
Navštivte ráj
She Said No (TV film)
1989 Modrá ocel
1988 Při výkonu služby: Vrazi agentů (TV film)
Úplněk v modré vodě
1986 Špión na ledě
1985 Ochránce

TV seriály

2017 Dobrý boj (TV seriál)
Henceforth Known as Property (S01E04)
Doubt (TV seriál)
Pilot (E01)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Kimmy Googles the Internet! (S03E11)
Noční směna (TV seriál)
Turbulence (S04E05)
Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Rogue Nation (S04E01)
Girls (TV seriál)
Latching (S06E10)
Gummies (S06E05)
Painful Evacuation (S06E04)
další epizody (4)
2016 Crisis in Six Scenes (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 1 (E01)
Girls (TV seriál)
Já tě miluju (S05E10)
Královnou na dva dny (S05E05)
Fajn chlap (S05E02)
Dobrá manželka (TV seriál)
Shoot (S07E17)
2015 Gotham (TV seriál)
Everyone Has a Cobblepot (S01E18)
Girls (TV seriál)
Domácí porod (S04E10)
Potíže s tátou (S04E09)
Tad a Loreen a Avi a Shanaz (S04E08)
další epizody (5)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Forgiving Rollins (S16E10)
2014 Girls (TV seriál)
Opačným směrem (S03E12)
Flo (S03E09)
Ona souhlasí (S03E03)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Last Call (S05E16)
2013 Girls (TV seriál)
Na všech čtyřech (S02E09)
Je to zpátky (S02E08)
Videohry (S02E07)
Jak prosté (TV seriál)
Snow Angels (S01E19)
Lovci zločinců (TV seriál)
Proteus (S02E17)
2012 Girls (TV seriál)
Návrat (S01E06)
Pilot (S01E01)
Smash (TV seriál)
Dobrá manželka (TV seriál)
Battle Of The Proxies (S04E10)
2011 Muž s posláním (TV seriál)
2010 Nemocnice Mercy (TV seriál)
There Is No Superwoman (E19)
Sestřička Jackie (TV seriál)
Co den přinese (S02E11)
2009 Důležité věci s Demetrim Martinem (TV seriál)
2006 Electric Company, The (TV seriál)
Usvědčeni (TV seriál)
2003 Oz (TV seriál)
Exeunt Omnes (S06E08)
2002 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Juvenile (S04E09)
Právo a pořádek (TV seriál)
Oxymoron (S12E23)
2001 Life as We Know It (TV seriál)
The Education of Max Bickford (TV seriál)
Sex ve městě (TV seriál)
Můj počítač, mé já (S04E08)
2000 Wonderland (TV seriál)
Machři a šprti (TV seriál)
Diskotéka a Dračí doupě (E18)
Menší problémy (E17)
Líbání a bubnování (E16)
další epizody (12)
1999 Machři a šprti (TV seriál)
Hráči a naháči (E06)
Matika a erotika (E05)
Kim je moje kamarádka (E04)
další epizody (6)
1997 Soul Man (TV seriál)
1996 Star Trek: Voyager (TV seriál)
Posvátná půda (S03E07)
1993 Frasier (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
1970 All My Children (TV seriál)

TV pořady

2004 Macy's Thanksgiving Day Parade (TV pořad)
1996 Show Rosie O'Donnellové (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace