Reklama

Reklama

Privorot. Čjornoje venčanije

  • Rusko Приворот. Чёрное венчание (více)

Obsahy(1)

Žeňa (Jana Jenžajeva) je mladá žena, ktorá bezvýhradne miluje svojho manžela Kira (Konstanton Belošapka), ten ju však opakovane podvádza a nakoniec aj opúšťa. Žeňa sa rozhodne zabojovať o jeho lásku pomocou mágie zvanej "Čierna svadba", rituálu vyznačujúceho sa ohromnou silou a nezvratnosťou. Magický rituál naozaj zafunguje a manžel sa vracia domov, lenže nie je to už ten muž, ktorým býval. Jeho láska sa mení na posadnutosť, pre ktorú je ochotný Žeňu aj zabiť. Mágiu však nedokáže zastaviť ani smrť... (Arsenal83)

(více)

Recenze (16)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Ohrdnutá ženská sa nevie zmieriť s tým, že jej priateľ je kurevník, ktorý sa na ňu vykašľal, a tak si ho pomocou rituálu lásky vráti späť. No lenže má smolu, lebo ten sa zmení na úplného psychopata. A keď si už myslí, že sa ho definitívne zbavila, tak sa mýli. Rozbeh je pomalší, potom je to psychologický teror, a v záverečnej tretine démonický horor. Zopár scén je napínavých (márnica či prechádzka medzi sochami), masky ušli, postavy hrali uveriteľne a k technickej stránke nemám čo vytknúť, veď na to je režisér už dostatočne skúsený, ale predsa som čakal omnoho intenzívnejšie peklo. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Od Podgajevskiho jsem kromě jeho prvotiny viděl vše a musím říci, že tohle se mi spolu s Babou Jagou líbilo nejvíce. U režiséra tradičně skvělý vizuál a perfektní hudba, tedy po formální stránce nemohu vytknout nic. Herecké výkony obstojné a dokonce tu nejsou ani typické ruské držky, což potěší. Na počátku je touha získat si muže pro sebe. A když to nejde jinak, uchýlit se k magii? No, tohle je spíše klasické čarodějnictví a smlouva s Ďáblem. A protože jde o skutečně romantický příběh, tak jen neznalec by očekával šťastný konec. Vše se zvrtne, jak jen to je možné. Pakt s Ďáblem nabude až faustovského rozměru, protože některé věci se nedají vrátit a s duší se nekupčí. Jak ji jednou dáme všanc, není návratu. Výborné snové scény, od momentu s prstenem film zhrubne a světlo naděje definitivně uhasíná. Milé překvapení - viděno v ruštině. ()

Reklama

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ten to režisér mi nie je neznámy, pravé naopak. Toto je môj štvrtý film ktorý som od neho videl a má ich na konte iba šesť. A tak som od neho čakal o niečo väčšiu nalož krvi a napätia, ale až taký doraz som tu nezbadal. Najprv je to hlavne o psychickom nátlaku a až po čase začne mat i démonickejšie praktiky. Mrzia ma pri tomto filme dve veci. Jedna je to, že režisér nešiel originálnejšou cestou, ktorá je nasiaknutá klišéovitosťou a trocha aj fádnosťou. Druhou vecou je, že sa režisér viac neodviazal. Je tu niekoľko slušne vygradovaných scén, na ktoré sa dobre pozerá, ale ako celok to nedrží po kope. Druha polovina filmu je i dosť atmosférická a ponurá, ale už celkový dojem nezachránila. Ale i tak, na takýto nezaujímavý námet, je to dosť vypiplané. Silne 3*. ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Jak to tenhle režisér jen dělá, že má parádní náměty na horory a vzniknou z toho sračky (ještě mám od něho v plánu Rusalku, ale tam nic už nečekám radši) Nevěsta - sračka odpad Baba Yaga - sračka 1 hvězda  Pikova Dama - sračka odpad  tohle je dobrý námět a opět sračka 1 hvězda. Ženská je zamilovaná do chlapa , ale on je jí nevěrný  místo, aby ho kopla do prdele (je to pěkná ženská chlapů si může najít milion) udělá rituál , aby ji miloval. Konec je úplně v háji jelikož se tam začnou rvat jakési exorcistické sračky a navíc jsem nepochopil co ta její kamarádka jestli taky udělala ten rituál nebo ne v některých scénách to vypadá, že ano v některých , že ne ke konci to vyzní, že ne , ale jak to, že viděla to co vidět neměla? 20 procent Ztráta času pokud to neuvidíte o nic nepřijdete ()

bozka10 

všechny recenze uživatele

Frustrovaná odkopnutá blbka,si spraví rýchlokurz čiernej mágie, zapáli sviečky,zhltne hovadzú roštenku a začaruje svojho amanta aby ju už nadosmrti zbožňoval.Amantovy ale prepne,tak si to zrazu rozmyslí a už ho nechce.Lenže pri hltaní surového hovädzieho dobytka vyvolala demona a ten chce jej dušu.Napätie miestami funguje, nájde sa aj pár hororových okamžikov,lakačky tu naopak nefungujú vôbec, trochu psychariny,trocha duchariny, trocha cigánskeho exorcizmu,v celku sa to dalo stráviť,ako jednohubka je to OK. ()

Galerie (25)

Reklama

Reklama