Reklama

Reklama

Rekap

Krátkometrážní / Mysteriózní / Drama
Slovensko, 2019, 7 min

Obsahy(1)

Manažér prežíva pracovný večer plný znepokojujúcich udalostí v prázdnej kancelárskej budove, ktoré pre neho budú mat väčší význam než čakal. (Nolanofil)

Recenze (32)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Amatérský krátký film, do kterého bych vůbec neřekla, že je amatérským krátkým filmem. Perfektní kamera, lokace, BW vizuál mimořádně trefný, atmosféra, výborně zvolená hudba, ta sice mohla být o fousek tlumenější, ale celkově chválím! Úvodní titulek snímku by mi mohl viset mezi oblíbenými filmovými plakáty. Zaujalo, bavilo, líbilo, jen tak dál. ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Asi je to amatérský film, ale bohužel nijak zajímavý. Atmosféru to nenavodilo, příběh je slabý (stejně jako jeho pointa), herecký výkon taky, kamera je nenápaditá... Sice to není špatná práce, pak taky cením pokus o něco jiného, než se jak u nás, tak na Slovensku točí, ale chce na tom ještě zapracovat. Lepší 2* ()

Reklama

M-arta 

všechny recenze uživatele

Překvapila mě promyšlená, příjemná, uklidňující, černobíle redukovaná vizuální stránka v kontrastu s budovaným napětím a drásavým zvukem. Příběh není "cup of my tea", ale palec nahoru kameramanovi. I když celek působí, že na provedení možná nebylo moc času, tvůrčí tým si určitě hezky vyhrál. Zajímavý experiment. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Čiernobiely obraz je v pohode, sám o sebe už navodí ako takú ponurú atmosféru, rovnako tak vynikne doprovodná hudba, ktorá ale dáva viac na vrch než samotný ponúknutý príbeh, tam sa to proste nestretá s hudbou v takom rozmere akoby som si želal. Pri ponúknutom ako takom príbehu sa to chcelo o niečo viac vyhrať aby konečný výsledok mal razantnejší aj obsahovo celistvejší dôraz, význam. Občas to akoby nestíhala správne snímať kamera, hlavne pri prechode po chodbách kancelárií, či pri určitých úkonoch ako keď zdvíha ten tajomný skrkvaný papier zo zeme, príde mi to ako nesúlad, počítam že nie zámerne. Ako celok ma to proste nedostalo. /45%/ ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Souhlasím ve všem s ostatními komentáři, filmová řemesla jsou slušná. To že někdo na začátku vyskočil z okna kanceláře, jak píše classic, jsem neviděl ani po opakovaném shlédnutí. Je vidět jen jakési padající světlo. Pak už jsem se v ději ztrácel a napadá mě jen vysvětlení časová smyčka? Těšil jsem se na lepší pointu. Vždy u filmu oceňují nápad, který filmu dodá koření. Například u francouzské romantické komedie Tenkrát podruhé (2017) je výborný nápad agentura prodávající zážitky z jakékoli éry minulosti. U rockové hudby je zase nedostatková a ceněná melodie. Takže bych tento krátký film přirovnal k průměrné rockové písničce bez hezké melodie. Ale děkuji za milý napínavý tvůrčí počin. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama