Reklama

Reklama

Recenze (3)

honajz2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle by šlo. Sice mě to o něco víc utvrdilo v tom, že předloha je nezfilmovatelná, protože tohle se jí dost drží, ale i přes to mi ten seriál nepřijde vůbec špatný. Televizní je sice totálně, až to občas dost bije do očí a ne vždy každý gag funguje, ale většina z nich ano a to kupodivu tak dobře, že mě dokázaly pobavit. Snad jen část na vogonské lodi (předtím, než Forda s Arthurem dopadnou) trvala příliš dlouho, ale jinak to opravdu nevypadá špatně. Uvidím, co další díly, každopádně si myslím, že celou část na Zemi seriál využil mnohem lépe, než film - i když teda barman hrál hrozně bezemočně... Slabé 4* ()

MERKATtv 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Knihu Stopárov sprievodca galaxiou mám veľmi rád a film tiež aj keď nefunguje ako dobrá adaptácia knihy. Prvá epizóda tohto seriálu je skvelá. Funguje ako perfektné intro do príbehu a presne viete čo môžete od celého tohto dobrodružstva očakávať. Humor je poriadny britský, herci sú väčšina fajn, kulisy super a hudba tiež fajn. Zatiaľ to vyzerá ako vynikajúce 80s sci-fi s kvalitným humorom takže sa neviem dočkať ako sa mi budú páčiť ďalšie epizódy. ()

javlapippi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Last orders, please!" Demolácia domu, demolácia planéty, pivo, arašidy a ryba v uchu. Prvá epizóda skvele vyvoláva dojem ako z knihy, plusom sú televízny trikový rozpočet, čierny britský humor a dobová osembitová počítačová grafika. ()

Reklama

Reklama