foto

Cleo Rocos

  • nar. 24.7.1962 (56 let)
    Rio de Janeiro, Brazílie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Rukojmí ve zkumavce
1990 Number One Gun
1984 Bloodbath at the House of Death
1981 History of the World: Part I
1978 Terror

TV seriály

1993 Vražedné pobřeží (TV seriál)
Turning Screws (S03E29)
1992 Highlander (TV seriál)
1990 Making News (TV seriál)
1985 Assaulted Nuts (TV seriál)
C.A.T.S. Eyes (TV seriál)
1982 Comic Strip Presents, The (TV seriál)
1981 Kenny Everett Television Show, The (TV seriál)
The Hitchhiker's Guide to the Galaxy (TV seriál)
Episode 1 (E01)
1967 ITV Playhouse (TV seriál)

Host

TV pořady

2009 Drtivá porážka (TV pořad)
Piers Morgan's Life Stories (TV pořad)
2005 Come Dine with Me (TV pořad)
2001 Celebrity Big Brother (TV pořad)
1988 This Morning (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace