Reklama

Reklama

Koronavirus – máme jasno

(seriál)
  • USA Coronavirus, Explained
Trailer
USA, 2020, 1 h 9 min (Minutáž: 20–26 min)

Kamera:

Cory Popp

Hrají:

J.K. Simmons (vypravěč), Justin Trudeau (a.z.), Donald Trump (a.z.), Bill Gates, Idris Elba (vypravěč), Laura Linney (vypravěč)
(další profese)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Svět se v roce 2020 změnil. Tenhle aktuální seriál zkoumá pandemii koronaviru a usilovný boj proti ní. A taky ukazuje, jak zvládat dopady nemoci na duševní zdraví. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (13)

Kri-kri odpad!

všechny recenze uživatele

No jistě, na všechno máte patent, jste nejchytřejší velmocí na světě, vakcínu máte snad ještě dřív, než se vyrojil virus a i v připravenosti a opatřeních jste světové jedničky. Asi právě proto jste i v žebříčku na bezkonkurenčním prvním místě (přes 3 miliony nakažených a 134 000 mrtvých). Američané si zkrátka i v tom negativním musejí vybojovat světové prvenství. Tak jen dál nabádejte ten svůj extrémně tupý a zdegenerovaný národ, aby si vstříkával savo do žil a podobné nesmysly. A ode mě máte ještě zcela zdarma jednu radu - uvalte na koronavirus sankce! Když to tak rádi aplikujete na suverénní země, tak proč ne na viry? Možná se ho tím nejsnáze zbavíte.:) ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Strach umrtvuje naše vědomí, otupuje kritické myšlení a udržuje nás v poslušnosti a pasivitě vůči těm, kteří jsou u moci. Jakožto zdejší hororový expert jsem se s touto mocnou silou pochopitelně naučil pracovat, díky čemuž jsem se stal imunní vůči jakékoliv formě manipulace. Pokud se dokážete odpoutat od svých obav, začnete vnímat realitu jasněji a ruku v ruce s tím získáte přístup k mimořádným vědomostem o sobě samých, společnosti, přírodě či kosmu. Nehodlám zde investovat energii do probouzení ostatních, jelikož jen hrstka může v tomto životě procitnout. Kdo je ochoten naslouchat, nechť se seznámí s prací Davida Ickeho, který tento koronavirový podvod zcela komplexně osvětluje, cenzuře navzdory. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Takové základní informace. Ještě před měsícem by pro mě byly zajímavé. Nejzajímavější pro mě bylo posledních deset minut dokumentu, který pojednává o širších přičinách šíření takovýchto virů našich nezřízeným životem a růstem, přelidněním a z toho plynoucí kácení pralesů a kontakt s divokými zvířaty, velkochovy zvířat, kde jsou spolu v těsném kontaktu apod. ()

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Zaujímavé, nevedel som, že na csfd máme takéto zastúpenie konšpiračných trolov. Aby som trochu vyvážil tie odpad! komentáre - v realite ide o štandardne spracovaný mini dokument v štýle Explained docu-seriálov. Je tu zhrnutie dosiaľ dostupných informácií doplnených niekoľkými rozhovormi. Pre človeka čo situáciu sleduje tu veľa nového nie je, ale ako zhrnutie, či vysvetlenie človeku bez informácií je to ideálne. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

5151 hodnotenie, výnimočné číslo výnimočný film či seriál a tentokrát dokument. Potom ako prvý komentár pridal filmový znalec zo susedného historického mesta iba doplním, že na pomery Netflixu ide o nestranný dokument ktorý neobviňuje nikoho ale konštatuje fakty, možné následky a čo bolo možné urobiť lepšie. Nebudem rozvádzať žiadne zaručené teórie, tých sú sociálne siete plné. Natočené viac ako dobre, vytknúť možno iba biele titulky na bielom pozadí, ale nato sme si už vlastne pri českej verzii tejto streamovacej služby zvykli. Primeraná dĺžka na jednohubku o probléme ktorý aktuálne hýbe svetovou ekonomikou. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama