Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V paralelních milostných příbězích se životní cesty vysokoškolského studenta Chrise a bohatého podnikatele Jorgeho osudově protnou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Príbeh podľa skutočnej udalosti o dvoch pároch, jeden mladší, druhý starší, odohrávajúci sa v dvoch časových rovinách, čo očakávane má vyústiť do prelínania. Od začiatku sa mi film páčil, hoci niektoré romantické nadbiehačky napr. v škole hraničili s trápnosťou. Čakal som na to prekvapenie, pre ktoré sa ten film natočila a je označený za drámu. Prišla tradičná vložka so smrteľnými chorobami, smrteľnejšími ako je chrípka či covid. Nasledujú potoky sĺz, niekedy aj šťastia. Film prechádza z romantickej až na precitlivelú nôtu a bude sa páčiť viac ženám ako mužom. ()

mia.com 

všechny recenze uživatele

Ale jo, pekny dojak. Ja mam hlavne rada filmy podle skutecnych udalosti, takze mi to sedlo. Zpracovani hezke, a vlastne jsem az do posledni chvile nemohla prijit na to, jak to dopadne a byla jsem prekvapena. Na konci i slza ukapla. Akorat me prekvapilo, ze Jacob byl ve Stanku s polibky totalni sexous, ale tady spis takove trdlo. A Adan byl mega okouzlujici. ()

Reklama

lykan9 

všechny recenze uživatele

2 srdce je klasický doják, který hraje na city. Má však jednu velké plus, a tím jsou herecké výkony, kde musím upřednostnit hlavně Radhu Mitchell. Její výkon byl tak uvěřitelný, že jsem jí věřil i těch 30 let, kterých jí mělo být v počátku filmu. A díky tomu, že ostatní nijak zvlášť nezaostávali, tak povýšili tuhle tuctovku o něco výše. ()

Stuffa 

všechny recenze uživatele

Zprvu mě film nijak extra nechytnul.., brala jsem ho jako další teenergerskou komedii s Jacobem Elordi v hlavní roli, který na mě od záčátku také působil poněkud rozpačitě. Nicméně jsem oběma příběhům dala šanci a neprohloupila jsem. Velký dějový zvrat jsem nečekala a celá myšlenka filmu mě mile překvapila. Donutila mě se zamyslet a zanechala ve mně zvlaštní pocit. ()

tomik99 

všechny recenze uživatele

Příběhy podle skutečného příběhu jsou moje oblíbené. I když tady musel scenárista Robin U Russin udělat trochu oslí můstek, aby příběh držel více pohromadě, stále se jedná o povedené dílo. Americký film plný neznámých herců rozhodně nezklamal. Užíval jsem si obě dějové linky a bedlivě jsem čekal, kdy se protnou. Závěr je dojemný a zároveň smutný. Filmu lze maximálně vyčíst jeho nevyváženost a rozdílnost na začátku a na konci. Zatímco v počátku se jedná o romantickou komedii, v závěru se přesuneme do vážného dramatu. Nějak výrazně mi to ale zážitek nezkazilo. ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama