foto

Kari Matchett

  • nar. 25.3.1970 (51 let)
    Spalding, Saskatchewan, Kanada

Biografie

Kari je kanadská herečka, která se narodila ve Spaldingu ve státě Saskatchewan. Její narozeniny se datují k 25.3.1970. Navštěvovala Lethbridge Collegiate Institute v Letherbridge, Albertě. Účinkovala v národním muzeu v Montrealu, Quebecu a Moskvě.

Její první velká role byla v seriálu POWER PLAY, kde účinkovala v letech 1998-2000. V roce 2002 si zahrála roli Kate Filmore ve sci-fi hororu KOSTKA 2. Protloukala se přes vedlejší role v seriálech, aby konečně dostala hlavní roli. Byla obsazena do role Dr. Mariel Underlay v seriálu INVAZE.

V roce 2007 se připojila k obsazení seriálu 24 HODIN, kde si zahrála postavu Lisy Miller. V tomto roce se jí zadařilo, objevila se totiž i v seriálech HEARTLAND a POHOTOVOST. Po boku největších hvězd se však objevila až ve snímku Terrence Malicka – STROM ŽIVOTA. Jejími partnery tady jsou Brad Pitt a Sean Penn.

Film čeká na uvedení do kin a my si tedy musíme počkat, jestli jí přinese nějaký velký zlom v kariéře.

Pavel "Pajky3" Lepič

Herecká filmografie

Filmy

2020 2 Hearts
2019 Šílená matka (TV film)
2018 Into Invisible Light
Návrat do Vánoční zátoky (TV film)
2016 Maudie
2015 Lead with Your Heart (TV film)
2012 Dávné tajemství
The Horses of McBride (TV film)
2010 Bouře meteorů (TV film)
2009 Národní Vánoční strom (TV film)
2006 Civic Duty
Goose on the Loose
Intimate Stranger (TV film)
2005 Plague City: SARS in Toronto (TV film)
2004 Griffinovic Vánoce (TV film)
2003 Betrayed (TV film)
2002 19 Months
Cypher
Kostka 2 - Hyperkrychle
Vometáci
2001 Policajtka
Zločinný instinkt: Zbytečná smrt (TV film)
2000 Honba za bytem
1999 Rembrandt: Fathers & Sons (TV film)
1998 Manželství z rozumu (TV film)
1997 Rodina policajtů II (TV film)
Stopa masového vraha
What Happened to Bobby Earl? (TV film)
1996 Nepřípustný nátlak (TV film)

TV seriály

2020 Fortunate Son (TV seriál)
Suspicious Minds (E08)
Ruby Tuesday (E07)
White Rabbit (E06)
další epizody (8)
2018 The Detail (TV seriál)
The Devil and the Deep Blue Sea (E03)
2017 Dobrý doktor (TV seriál)
22 Steps (S01E07)
Ranč Heartland (TV seriál)
Riskantní krok (S10E16)
2015 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Ďábel nosí korzet (S08E12)
2014 V utajení (TV seriál)
Gold Soundz (S05E16)
Frontwards (S05E15)
Transport Is Arranged (S05E14)
další epizody (16)
2013 Jak prosté (TV seriál)
The Deductionist (S01E14)
V utajení (TV seriál)
Trompe Le Monde (S04E16)
There Goes My Gun (S04E15)
River Euphrates (S04E14)
další epizody (16)
2012 Saving Hope (TV seriál)
A New Beginning (S01E10)
V utajení (TV seriál)
Lady Stardust (S03E16)
Quicksand (S03E15)
Scary Monsters (and Super Creeps) (S03E14)
další epizody (16)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Last Dam Job (S04E18)
2011 V utajení (TV seriál)
Letter Never Sent (S02E16)
What's the Frequency, Kenneth? (S02E15)
Horse to Water (S02E14)
další epizody (16)
2010 V utajení (TV seriál)
When the Levee Breaks (S01E11)
I Can't Quit You Baby (S01E10)
Fool in the Rain (S01E09)
další epizody (11)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Zanzibar Marketplace Job (S02E12)
2009 The Philanthropist (TV seriál)
San Diego (E06)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Second David Job (S01E13)
The First David Job (S01E12)
Flashpoint (TV seriál)
Clean Hands (S02E03)
Havárie (TV seriál)
Always See Your Face (S02E02)
You Set the Scene (S02E01)
Ring Dings (S01E12)
2008 Havárie (TV seriál)
TF-36, Sprint Left, T-4 (S01E11)
The Future Is Free (S01E10)
Pissing in the Sandbox (S01E09)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Instinkty (S04E06)
Pohotovost (TV seriál)
Pravda vyjde najevo (S14E16)
Vykoupení (S14E13)
Status Quo (S14E11)
2007 Heartland (TV seriál)
Studio 60 (TV seriál)
K&R: Part 3 (E21)
K&R: Part 2 (E20)
K&R: Part 1 (E19)
další epizody (5)
24 hodin (TV seriál)
Day 6: 3:00 a.m.-4:00 a.m. (S06E22)
Day 6: 2:00 a.m.-3:00 a.m. (S06E21)
Day 6: 1:00 a.m.-2:00 a.m. (S06E20)
další epizody (10)
Pohotovost (TV seriál)
Sky na hranici (S14E09)
Zkouška (S14E06)
2006 Žralok (TV seriál)
Dial M for Monica (S01E09)
Invaze (TV seriál)
The Last Wave Goodbye (E22)
Round Up (E21)
Run and Gun (E20)
další epizody (12)
2005 Invaze (TV seriál)
Origin of Species (E10)
The Dredge (E09)
The Cradle (E08)
další epizody (10)
2004 5 dnů do půlnoci (TV seriál)
Day 5 (E05)
Day 4 (E04)
Day 3 (E03)
další epizody (5)
Wonderfalls (TV seriál)
Safety Canary (E09)
Pink Flamingos (E04)
Wax Lion (E01)
2001 Torontské stíny (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
1998 Power Play (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)
The Joining (S01E22)
Law & Order (S01E18)
Pandora's Box (S01E14)
další epizody (4)
1997 Faktor Psí: Kronika paranormálních jevů (TV seriál)
Faraonova kletba/Anděl na palubě (S01E11)
1996 The Rez (TV seriál)
1993 Připraveny nebo ne? (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Home & Family (TV pořad)

Fanoušci tvůrce