foto

Malcolm Stewart

  • nar. 15.5.1948 (69 let)
    Montreal, Quebec, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 My Favorite Wedding (TV film)
The Art of Us (TV film)
12 Days (TV film)
2015 Love, Again (TV film)
No Men Beyond This Point
Surprised by Love (TV film)
2014 Mr. Miracle (TV film)
My Boyfriends' Dogs (TV film)
2013 Soukromé očko (TV film)
The Mystery Cruise (TV film)
The Wedding Chapel
Vánoční lov (TV film)
2011 Christmas Comes Home to Canaan (TV film)
Ledový teror (TV film)
Nejlepší hráč (TV film)
To the Mat (TV film)
2010 Icarus
Jako kočky a psi: Pomsta prohnané Kitty
Kouřová clona (TV film)
Nebezpečná minulost (TV film)
Svůdná lež (TV film)
2009 Děsivé prozření (TV film)
Grace
Helen
Moon
Opatrovnictví (TV film)
Rampage
2008 Dr. Dolittle 4
Vánoční chaloupka
2007 Byla to ona (TV film)
Klub vyděračů
2006 Fallen (TV film)
Osm statečných
Osudový dotek 2
Vražda je tak snadná (TV film)
2005 Nejlepší přítelkyně (TV film)
Vyjednávačka FBI (TV film)
2004 Hokejový zázrak
2003 Hrozba z nebe (TV film)
Spook
Ukradené Vánoce (TV film)
2002 Damaged Care (TV film)
2001 Svatební šaty (TV film)
2000 Karanténa (TV film)
Na mrtvém bodě (TV film)
Nejlepší show
Podfukáři
1999 Arrangement, The
Nebezpečný vlak (TV film)
Smrtící selhání (TV film)
1998 Nobody Lives Forever (TV film)
Playing to Win: A Moment of Truth Movie (TV film)
Podezřelá (TV film)
Someone to Love Me (TV film)
Utajená krása (TV film)
Vzpoura v Bílém domě (TV film)
1997 Dead Man's Gun (TV film)
Nebezpečná podoba (TV film)
1996 Abducted: A Father's Love (TV film)
Když přátelství zabíjí (TV film)
Mateřské instinkty
Murder at My Door (TV film)
She Woke Up Pregnant (TV film)
Stand Against Fear (TV film)
Titanic (TV film)
1995 Boj o Jessicu (TV film)
Jumanji
Other Mother: A Moment of Truth Movie, The (TV film)
She Stood Alone: The Tailhook Scandal (TV film)
Vánoční koleda (TV film)
When the Vows Break (TV film)
Zrazená důvěra (TV film)
1994 For the Love of Aaron (TV film)
Heart of a Child (TV film)
Moment of Truth: To Walk Again (TV film)
Someone Else's Child (TV film)
Surové hry (TV film)
Timecop
Ztráta důvěry (TV film)
1993 Dítě navíc (TV film)
Popínavé květy (TV film)
1992 Dead Ahead: The Exxon Valdez Disaster (TV film)
Osudné vzpomínky (TV film)
1991 Girl from Mars, The (TV film)
Peloton d'exécution, Le (TV film)
Posing: Inspired by Three Real Stories (TV film)
1990 Always Remember I Love You (TV film)
Sanity Clause (TV film)
1989 Final Notice (TV film)
Poslední svědek
1988 Nový život
1987 Echoes in the Darkness (TV film)

TV seriály

2015 Poručík Backstrom (TV seriál)
2013 Darebák (TV seriál)
2012 Arrow (TV seriál)
2011 Chaos (TV seriál)
InSecurity (TV seriál)
Kauzy podle Kate (TV seriál)
2010 Hranice nemožného (TV seriál)
Stabilizace (S03E03)
Lovci duchů (TV seriál)
Sam, Interrupted (S05E11)
2008 Heuréka – město divů (TV seriál)
Kde je Bob? (S03E02)
2007 Bionická žena (TV seriál)
Mimoni v Americe (TV seriál)
Mistři science fiction (TV seriál)
Traveler (TV seriál)
4400 (TV seriál)
The Wrath of Graham (S04E01)
2006 Agentura Jasno (TV seriál)
Blade (TV seriál)
Kyle XY (TV seriál)
Saved (TV seriál)
Whistler (TV seriál)
2005 Instinkt zabijáka (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Extrémní agresor (S01E01)
Reunion (TV seriál)
Terminal City (TV seriál)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Domov, část 1. (S02E06)
Postřelen (S02E03)
Koloniální den (S01E11)
2004 Collector, The (TV seriál)
Huff (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Láska je Láska (TV seriál)
2003 Alienated (TV seriál)
Mrtví jako já (TV seriál)
Šílenství Smrtonošů (S01E07)
2002 Breaking News (TV seriál)
Mrtvá zóna (TV seriál)
Tom Stone (TV seriál)
Uneseni (TV seriál)
Hvězdná brána (TV seriál)
Lék (S06E10)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Pasadena (TV seriál)
Smallville (TV seriál)
UC: Undercover (TV seriál)
2000 Andromeda (TV seriál)
Černý anděl (TV seriál)
Fearing Mind, The (TV seriál)
Hollywood Off-Ramp (TV seriál)
Na pomezí záhad (TV seriál)
1999 Sherlock Holmes in the 22nd Century (TV seriál)
1998 First Wave (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Sedm dní (TV seriál)
Síť (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Owls (S02E15)
1997 Dead Man's Gun (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Loin Like a Hunting Flame (S01E12)
1996 Ochránce (TV seriál)
Poltergeist (TV seriál)
Profit (TV seriál)
Viper (TV seriál)
Zvláštní efekty (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Terma (S04E09)
Tunguska (S04E08)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
Husí kůže (TV seriál)
Krajní meze (TV seriál)
Marshal (TV seriál)
1994 M.A.N.T.I.S. (TV seriál)
Sokolí oko (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Trojice (S02E07)
1993 Akta X (TV seriál)
Akta X: Úvod (S01E01)
Cobra (TV seriál)
Madison (TV seriál)
Sirény (TV seriál)
1991 Monkey House (TV seriál)
Palace Guard (TV seriál)
Street Justice (TV seriál)
The Commish (TV seriál)
1990 Mom P.I. (TV seriál)
1989 Bordertown (TV seriál)
C.B.C.'s Magic Hour (TV seriál)
Neon Rider (TV seriál)
1988 Almost Grown (TV seriál)
My Secret Identity (TV seriál)
1987 CBS Summer Playhouse (TV seriál)
Jump Street 21 (TV seriál)
Pátek třináctého (TV seriál)
Street Legal (TV seriál)
1986 Adderly (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Divadlo Raye Bradburyho (TV seriál)
MacGyver (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
1982 St. Elsewhere (TV seriál)
1979 The Littlest Hobo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace