foto

Jason McKinnon

  • nar. 20.12.1980 (39 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 2 Hearts
2019 Aurora Teagarden Mysteries: An Inheritance to Die For (TV film)
Benchwarmers 2
Sense, Sensibility & Snowmen (TV film)
2018 A Twist of Christmas (TV film)
Every Day is Christmas (TV film)
The Girl in the Bathtub (TV film)
2017 (Ne)obyčejný kluk
To je vražda, napekla: Jen zákusky (TV film)
2016 A Wish for Christmas (TV film)
2011 Level Up (TV film)
Nikdy nelži (TV film)
2007 Klub vyděračů
Vánoční loupež (TV film)
2006 Hunters, The (TV film)
Noc v muzeu
Špatným směrem
2003 Delikátní umění parkování
2002 Halloween: Zmrtvýchvstání

TV seriály

2020 Firefly Lane (TV seriál)
2019 A Million Little Things (TV seriál)
Mixed Signals (S02E03)
2018 Půjčovna masa (TV seriál)
Z minulosti (S01E01)
The Crossing (TV seriál)
LKA (E06)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Hell No, Dolly! (S04E07)
Tender Is the Nate (S04E06)
2017 Dynotrax Turbo (TV seriál)
Cestovatelé časem (TV seriál)
Ave Machina (S02E01)
2016 Cestovatelé časem (TV seriál)
Grace (S01E12)
Městečko Pines (TV seriál)
Walcott Prep (S02E09)
2015 Olymp - Zkáza Bohů (TV seriál)
The Man in the High Castle (TV seriál)
Revelations (S01E04)
The Flash (TV seriál)
Grodd Lives (S01E21)
Motiv (TV seriál)
Obrat osudu (S03E08)
Falling Skies (TV seriál)
Everybody Has Their Reasons (S05E07)
2014 When Calls the Heart (TV seriál)
2013 Package Deal (TV seriál)
2012 Level Up (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Lidský druh (S05E08)
2011 Lovci duchů (TV seriál)
How to Win Friends and Influence Monsters (S07E09)
2010 Mr Young (TV seriál)
2009 Assistants, The (TV seriál)
Rota (TV seriál)
2008 Hlídka (TV seriál)
2007 Smallville (TV seriál)
Dávní přátelé (S06E19)
2006 Saved (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Líný víkend (S03E02)
Hvězdná brána (TV seriál)
Metla (S09E17)
2004 Volání mrtvých (TV seriál)
D.O.A. (S01E19)
Death Becomes Her (S01E17)
2003 Jeremiah (TV seriál)
Letters from the Other Side: Part 2 (S02E02)
1998 Master Keaton (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky