Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V paralelních milostných příbězích se životní cesty vysokoškolského studenta Chrise a bohatého podnikatele Jorgeho osudově protnou. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (15)

mia.com 

všechny recenze uživatele

Ale jo, pekny dojak. Ja mam hlavne rada filmy podle skutecnych udalosti, takze mi to sedlo. Zpracovani hezke, a vlastne jsem az do posledni chvile nemohla prijit na to, jak to dopadne a byla jsem prekvapena. Na konci i slza ukapla. Akorat me prekvapilo, ze Jacob byl ve Stanku s polibky totalni sexous, ale tady spis takove trdlo. A Adan byl mega okouzlujici. ()

lykan9 

všechny recenze uživatele

2 srdce je klasický doják, který hraje na city. Má však jednu velké plus, a tím jsou herecké výkony, kde musím upřednostnit hlavně Radhu Mitchell. Její výkon byl tak uvěřitelný, že jsem jí věřil i těch 30 let, kterých jí mělo být v počátku filmu. A díky tomu, že ostatní nijak zvlášť nezaostávali, tak povýšili tuhle tuctovku o něco výše. ()

Reklama

Stuffa 

všechny recenze uživatele

Zprvu mě film nijak extra nechytnul.., brala jsem ho jako další teenergerskou komedii s Jacobem Elordi v hlavní roli, který na mě od záčátku také působil poněkud rozpačitě. Nicméně jsem oběma příběhům dala šanci a neprohloupila jsem. Velký dějový zvrat jsem nečekala a celá myšlenka filmu mě mile překvapila. Donutila mě se zamyslet a zanechala ve mně zvlaštní pocit. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Príbeh podľa skutočnej udalosti o dvoch pároch, jeden mladší, druhý starší, odohrávajúci sa v dvoch časových rovinách, čo očakávane má vyústiť do prelínania. Od začiatku sa mi film páčil, hoci niektoré romantické nadbiehačky napr. v škole hraničili s trápnosťou. Čakal som na to prekvapenie, pre ktoré sa ten film natočila a je označený za drámu. Prišla tradičná vložka so smrteľnými chorobami, smrteľnejšími ako je chrípka či covid. Nasledujú potoky sĺz, niekedy aj šťastia. Film prechádza z romantickej až na precitlivelú nôtu a bude sa páčiť viac ženám ako mužom. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Dve paralelne vedené avšak nezávislé príbehy, ktoré sú na konci spojené. Po menších opravách by obidve príbehy mohli fungovať ako samostatný film. Vedenie príbehu je na bežnej úrovni – malá ukážka alternatívneho pokračovania u jedného príbehu z určitého hľadiska je možné chápať ako len malé odbočenie (avšak je logické, že prečo je také odbočenie len u jedného z dvoch príbehov). Chémia medzi hlavnými postavami, a to v prípade obidvoch príbehov, je dostačujúca. Formu spojenia dvoch príbehov na konci a záverečné rozuzlenie berte len s rezervou. Osobné hodnotenie: 72% (**) ()

Galerie (18)

Reklama

Reklama