Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Desetiletá Cécile se spolu s matkou Louise přestěhuje do vesničky na jih Francie. Začlenit se mezi ostatní děti není jednoduché, Cécile však začne dělat starosti i něco dalšího. Zjistí, že v nedalekém cirkusu týrají poníka Poly, a rozhodne se zvíře zachránit. Cécile a Poly se vydávají na útěk plný zvratů, na cestu dospívání, která ukáže sílu skutečného přátelství... (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Režisér Nicolas Vanier je gýčiar, ale to nevadí, gýč dnes letí. A to až tak, že Poly išiel v lete v SK kinách. To len aby českí diváci vedeli, o čo takmer prišli. Ak by som si kúpil lístok do kina na toto, tak ma asi porazí. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Patetické, nudné a priemerne zahrané. Pre malé dievčatá to ale môže byť celkom fajn. Alebo keď vonku prší a človeku sa chce spať. 30/100 ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Poly patrí k príjemným snímkom s milou a rodinnou atmosférou, ale s nekončiacim klišé a neskutočne stupídnym záverom. Ako detský príbeh je to natočené fajn a dá sa povedať, že šablónovito podľa množstva podobných už natočených filmov. Takže nič nové pod slnkom a za mňa len ťažký priemer. 55 % ()

Reklama

Reklama