foto

Luc Palun

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Z Paříže do Paříže
2014 La dernière échappée (TV film)
2013 Hurá na Francii
Turf
2012 Associés contre le crime...
2011 Tu seras mon fils
2010 Hypnóza
Kempink 2
Vieilles canailles (TV film)
22 výstřelů
2009 Julie a Julia
Le roi de l'évasion
2008 Leur morale... et la nôtre
Parlez-moi de la pluie
2007 Maturita 70 (TV film)
Prázdniny pana Beana
2005 Nuit noire, 17 octobre 1961 (TV film)
Pobuda
Vous êtes libre? (TV film)
2004 Korsický případ
Procès de famille (TV film)
Zloduch Albert
2003 À cran (TV film)
Kotlety
Mata Hari, la vraie histoire (TV film)
Travail d'arabe
2002 Haute Pierre (TV film)
Notes sur le rire (TV film)
2001 Amélie z Montmartru
Les duettistes: Le môme (TV film)
Permission moisson (TV film)
Se souvenir des belles choses
Un aller simple
Voyance et manigance
2000 Druhá tvář
Herci
1999 Dívka na mostě
Duettistes: Une dette mortelle, Les (TV film)
Matador, Le (TV film)
Nezkrotný
Tchyně
1998 Jeanne et le loup (TV film)
This Could Be the Last Time (TV film)
Un fait divers (TV film)
1997 Hrbáč
Tout doit disparaître
Un printemps de chien (TV film)
1996 Guerre des poux, La (TV film)
Poteau d'Aldo, Le (TV film)
Rançon du chien, La (TV film)
Tendre piège (TV film)
1995 Raï
Tisíce
1994 Devět měsíců
Éclats de famille (TV film)
Grossesse nerveuse (TV film)
Les Braqueuses
Mangeur de lune, Le
Parfum d'Yvonne, Le
1993 Le paradis absolument (TV film)
Pétain
Ténors, Les
Zoufale hledá rodinu (TV film)
1992 L.627
Noci šelem
1991 Fils du Mékong, Le
Sushi sushi
Transit

TV seriály

2008 Enquêtes réservées (TV seriál)
Terre de lumière (TV seriál)
2006 Les Enquêtes du Commissaire Laviolette (TV seriál)
Nováčci (TV seriál)
2005 Merci, les enfants vont bien! (TV seriál)
2003 Tuteur, Le (TV seriál)
2002 Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Rastignac aneb ctižádostivost (TV seriál)
1997 Homme en colère, Un (TV seriál)
Joséphine, ange gardien (TV seriál)
1995 Avocate, L' (TV seriál)
Belle Époque (TV seriál)
1993 Náš učitel (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
1989 Nuits révolutionnaires, Les (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace