Reklama

Reklama

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (12)

iXtr3m3 odpad!

všechny recenze uživatele

Chápem recesiu aj iróniu a humor všeobecne, ale tí šašovia, čo tu dávajú vysoké počty hviezd a ešte k tomu aj nejaký ten "vymyslený" komentár, to je už na ústav. K filmu len toľko, že by nemal šancu ani tak cca 30 dozadu a to ani technickým spracovaním, ani castingom, aj keď Griecco vtedy celkom bodoval a už vôbec nie príbehom/nepríbehom. Videl som pár kúskov od Asylumu, čo boli lepšie a to je už čo povedať. Toto bol ťažký prúser aj pri rýchloposuve. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Dalsie stretnutie hercov z kanalizacie,ktora smrdi za amaterizmom,Tara Reid sa tam chvalabohu objavi len na malu chvilu,Richard Grieco vyzera ako troska,ktora nema na holenie a strihanie vlasov,jedine Robert LaSardo sa drzi vo forme,ten chlap ako keby nepoznal starobu,no jednym slovom je to sra*ka,ale aspon hviezdu udelim za mimozemstanov,ktori ako tak dobre odpudzujuco vyzerali...:-) ()

oveckaoa odpad!

všechny recenze uživatele

Jako nezlobte se na mě, ale toto vypustit do distribuce v roce 2020 může snad jen debil to jako nikoho nenapadlo jak to vypadá blbě. Mimozemšťané vypadají jak něco co vylezlo z dílny Eda Wooda Juniora a to už ten člověk je přes 30 roků mrtvý chodí jak kdyby měly permanentně průjem a držely to v kalhotech a chovají se jak postižení. O to smutnější je, že tu Zemi na konci skoro celou dobijou vždyť by jim ujel i důchodce na fofrkáře . Ty scény s tou rukou mě připomněly Scary Movie 2 jak tam by ten chlápek s tou mini ručičkou a oni si z něho dělaly srandu. Tara Reid je tam tak 2 minuty na začátku šňupne si z jakýmsi plešounem drogy a směje se tam a to je její celá filmová role ta policejní jednotka je parodie sama o sobě. Jediné co to zachraňují jsou hlášky kdy při útoku mimozemšťanů jeden prohlásí , že to chapadlo vypadá jak vagína jeho matky nebo jeden z vězňů si to chce sexuálně rozdat z mimozemšťanem. I ta pointa je debilní a pokud ten chlápek byl tak důležitý pro odboj proč tam jeho mrtvolu nechaly mohly z ní tu krev extrahovat do něčeho většího a pak to do nich střílat. P.s. proč ty mimozemšťané vůbec po té Zemi chodily stačilo ty lidi nasát do své lodi a pak je zabíjet ,ale to nikoho asi nenapadlo. P.s. 2 doporučuje se na to dívat bez titulků jelikož je dostupný jen podělaný translátor a ty věty nedávají tam smysl . 5 procent za vtipy ()

Mamlas odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem uviděl prvního ufóna, neubránil jsem se smíchu 😁. Každopádně tu máme splašek nulové kvality, s otřesným komparzem. Kdo dělal casting, si dal fakt záležet, aby vybral ty nejhnusnější a nejméně nadané ksichty (vyjma LaSarda). Ani se sebezapřením se však na tu trapnou vykecávací hovadinu se "sci-fi efekty" nedalo dívat a to ani 16x zrychleně. (1%) ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama