Reklama

Reklama

Buldermanden

všechny plakáty
Krátkometrážní / Horor / Thriller
Dánsko, 1996, 17 min

Obsahy(1)

Strašidelná rozprávka o Buldermandenovi, ktorý žije v komíne a žerie neposlušné deti. (sochoking)

Recenze (7)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Príjemná detská horroráčkovitosť , v ktorej exceluje vtedy len 10 ročná Stephany, no nezaostáva ani 5 ročný Móris. Vymyslená bájka o Bulderovi, ktorý vlastne ani nebol tak celkom vymyslený. Síce farebne sfiltrovaná, no aj tak pohodová pohoda. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Celkem příjemná lehce hororová povídka s černobílým lookem. Další dva díly téhle dánské trilogie si ale asi nechám ujít. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Pěkný rodinný snímek s trochou hororové atmosféry, ale velice dobře natočený. Malá Ida musí dávat pozor na svého nezbedného a rozmazleného bratra, což se jí samozřejmě moc nelíbí. Obě děti často prozkoumávají starý dům, ale co když narazí na obávaného Buldermandena? Bylo to celé takové nevinné, ale díky skvělému ozvučení a solidním dětským výkonům, jsem si celé sledování docela užil. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Štylisticky príjemný, príbehovo nudný. No čo čakať od niečoho, čo sa sústredí na ´´urban legend´´ o kominárovi, čo sa stravuje s omladinou? ()

xargos 

všechny recenze uživatele

Krásný "dětský horor" pro celou rodinu. Všeho má tak akorát - délky, masek, počtu lidí a lidiček, příběhu, emocí - strachu i smíchu - a dobrého konce. A nic nevadí, pokud neumíte dánsky, "filmek" je i tak srozumitelný. ()

Reklama

Reklama